ATAC. Cel puțin cinci morți în urma unei luări de ostatici la o BISERICA

Asculta informatia

Cinci persoane au fost ucise și alte șase au fost rănite după ce mai multe persoane înarmate au luat ostatice persoanele aflate într-o biserică din Zuurbekom, Africa de Sud.

Potrivit Poliției, la momentul atacului nu a fost clar câte persoane se aflau în lăcașul de cult, dar în urma unei operațiuni a forțelor de ordine, clădirea a fost eliberată, informează CNN via gandul.ro

Citeste si: Bill Gates, acuzat că doreşte să implanteze microcipuri la oameni sub pretextul vaccinării

Atacul s-a petrecut la o biserică penticostală din Zuurbekom, localitate aflată la nord-vest de Pretoria.

Patru dintre persoanele care au decedat au fost găsite împușcate și arse în interiorul unui autovehicul, iar cea de-a cincea, un membru al forțelor de securitate, a fost împușcată în timp ce intervenea pentru a opri luarea de ostatici.

Printre persoanele rănite și transportate la spital se numără și polițiști.

Cel puțin 34 de arme de foc, printre care și mitraliere, au fost confiscate de Poliție.

„Sunt convins că intervenția promptă a forțelor de securitate a prevenit ceea ce ar fi putut să fie o baie de sânge mult mai gravă. Este regretabil că un astfel de incident are loc în timp ce Africa de Sud este afectată de un virus mortal și de crime violente”, a declarat comisarul Khela John Sitole, prin intermediul unui comunicat de presă.

Autoritățile locale au fost informate de incidentul de la biserica penticostală din Zuurbekom prin intermediul unui apel telefonic către serviciul de urgenta.

Citeste mai departe pe: https://europanews.ro/atac-cel-putin-cinci-morti-in-urma-unei-luari-de-ostatici-la-o-biserica/

Despre Info Crestin News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *