Quantcast
Atac cu armă albă într-o BISERICA: O persoana a decedat! – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Atac cu armă albă într-o BISERICA: O persoana a decedat!

Un paracliser a fost ucis şi mai multe persoane au fost rănite, inclusiv un preot, într-un atac cu armă albă, miercuri seara, la o biserică din Algeciras, în sudul Spaniei, informează AFP.

Atacul cu armă albă a avut loc cu „puţin înainte de ora 20:00” în biserica San Isidro din Algeciras, a spus Ministerul de Interne, şi nu în cea din San Lorenzo, aşa cum indicase iniţial din greşeală.

O persoană a fost ucisă în afara bisericii şi una a fost rănită în interiorul ei, conform autorităţilor spaniole.

O sursă din cadrul poliţiei a declarat pentru AFP că persoana ucisă era un paracliser, iar un preot se numără printre răniţi.

Potrivit acestei surse, atacatorul purta o jillaba (haină lungă, lejeră, cu mâneci lungi, purtată în regiunea Maghreb din Africa de Nord) şi a „a ţipat ceva” în momentul atacului.

Presa locală, pe baza mărturiilor, indică faptul că atacatorul era înarmat cu o macetă. Reuters menţionează o sabie de samurai.

„Faptele sunt analizate şi investigate. Nu se poate stabili pentru moment natura atacului”, a comunicat Ministerul spaniol de Interne.

Ancheta va fi condusă de un magistrat al Audienţei Naţionale, instanţă responsabilă în special de cazurile de terorism, a precizat procuratura, fără a oferi alte detalii.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply