Quantcast
Atac dur la adresa lui Bill Gates. Iată fața nevăzută a vaccinurilor! – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Atac dur la adresa lui Bill Gates. Iată fața nevăzută a vaccinurilor!

„Vaccinurile, pentru Bill Gates, sunt o filantropie strategică care alimentează numeroasele sale afaceri legate de vaccinuri (inclusiv ambiția Microsoft de a controla o organizație globală de identificare a vaccinării) și îi oferă un control dictatorial al politicii globale de sănătate.

Obsesia lui Gates pentru vaccinuri pare a fi alimentată de convingerea lui că lumea poate fi vindecată prin tehnologie”, susține Robert F. Kennedy Jr., președintele Children’s Health Defense, într-un articol publicat recent.

Citeste si: Vaccinul CORONAVIRUS va fi folosit pentru reducerea numărului populației globului. Bill Gates se implică

Cine are dreptate în această dispută dintre nepotul președintelui asasinat și unul dintre cei mai bogați oameni din America e foarte greu de spus. Robert F. Kennedy Jr. este un adversar declarat al vaccinării obligatorii, ceea ce explică în bună măsură ostilitatea la adresa lui Gates. Pe de altă parte, însă, informațiile pe care le vehiculează  îi strică serios cartea de vizită lui Gates.

„Promițând partea sa de 450 milioane USD din cele 1,2 miliarde de dolari pentru eradicarea poliomielitei, Gates a preluat controlul Grupului național consultativ tehnic pentru imunizare (NTAGI) din India, care a vaccinat anti-polio copii înainte de vârsta de cinci ani.

Indieni dau vina pe campania Gates pentru o epidemie de paralizie flască acută non-polio (NPAFP) care a paralizat 490.000 de copii peste ratele scontate între 2000 și 2017. În 2017, guvernul indian a a renunțat la vaccinurile lui Gates. Ratele de paralizie flască acută non-polio (NPAFP) au scăzut rapid.

În 2017, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a recunoscut cu reticență că explozia globală din poliomielita este predominant dată de tulpina de vaccin.

Cele mai înspăimântătoare epidemii din Congo, Afganistan și Filipine sunt toate legate de vaccinuri. De fapt, până în 2018, 70% din cazurile globale de poliomielită erau tulpini de vaccin.

În timpul campaniei MenAfriVac din 2002, Gates, în Africa Sub-Sahariană, operatorii Gates au vaccinat cu forța mii de copii africani împotriva meningitei. Aproximativ 50 din cei 500 de copii vaccinați au paralizat.

Citeste si: CORONAVIRUS: Bill Gates si dorinta lui de a vaccina intrega lume

Ziarele sud-africane s-au plâns: „Suntem cobai pentru producătorii de droguri.” Fostul economist principal al lui Nelson Mandela, profesorul Patrick Bond, a descris practicile filantropice ale lui Gates drept „nemiloase și imorale”.

CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI

Despre Info Crestin News

Leave a Reply