Atac într-un spital din Israel. Autorul a fost împuşcat mortal – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online
Stiri externe

Atac într-un spital din Israel. Autorul a fost împuşcat mortal

Asculta informatia

Cel puţin o persoană a fost rănită după ce un individ a comis un atac cu un cuţit într-un spital din oraşul israelian Tel Aviv înainte de a fi împuşcat mortal de agenţi de securitate, informează site-ul Ynetnews.com, via mediafax.

Atacul a avut loc miercuri după-amiază în Centrul medical Sheba, situat în zona Tel HaShomer, la periferia estică a oraşului Tel Aviv.

Citește și: Mike Pompeo: China se face vinovată de moartea a sute de mii de oameni din cauza noului CORONAVIRUS

Un individ înarmat cu un cuţit a atacat mai multe persoane la intrarea în unitatea medicală. Un agent de securitate a fost rănit.

Autorul atacului, identificat drept Moustafa Y., în vârstă de 27 de ani, din localitatea arabă Wadi Ara, situată în nordul Israelului, a fost împuşcat mortal de agenţi de securitate.

Autorităţile încearcă să afle motivul atacului, dar par să excludă ipoteza unui act terorist. Familia atacatorului a transmis că acesta avea probleme psihice.

Citește și: Noile vaccinuri vor altera în mod permanent ADN-ul uman.Nimeni nu va mai şti exact decât producătorii lor ce anume vor modifica vaccinurile în ADN-ul fiecărei persoane.

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close