Stiri externe

Ateii spală străzile binecuvântate de creștini

În Polk County, SUA, ateii au spălat simbolic o autostradă în semn de protest faţă de binecuvântarea pe care a făcut-o un grup de creştini.Pastorul Richard Geringswald, liderul grupul evanghelic care a binecuvântat drumul la linia de demarcație dintre județe, a declarat: ” Ne-am rugat pentru acest drum pe unde se face întrarea în oraș, ca Dumnezeu să ne protejeze de criminali, traficanţi de droguri, în special pentru nu fi din judeţul nostru ”.

Dar ateii nu văd lucrurile la fel. Ei spun că acest lucru îi face să se simtă nedoriți în oraș. Cu apă “nesfințită” mături, perii şi furtunuri de apă în mână, ei au “eliminat” binecuvântarea lăsată cu un an în urmă de un grup de creștini evanghelici. Pastorii spun că nu înţeleg reacţia ateilor, deoarece ei au încercat să facă ceva pozitiv pentru a ţine criminalii departe şi de a încuraja credinţa.

Sursa: Stiri Crestine.ro

Citește și:  Polonia:Numărul copiilor care se retrag de la orele de religie crește accelerat, pe fondul protestelor față de interzicerea aproape în totalitate a avorturilor
Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

54 − 53 =

Close