Atitudinea ANTICREȘTINĂ a lui Obama și Hillary Clinton după MASACRUL din Sri Lanka

Asculta informatia

Adrian Papahagi, un filolog și eseist român, îi numește pe Barack Obama și Hillary Clinton „cretini” pentru modul în care și-au arătat susținerea față de cei afectați de exploziile din Sri Lanka. Cei doi au evitat să le spună „creștini” celor uciși în hecatomba de Paști din Sri Lanka, inventând în schimb un termen artificial, de „celebranți ai Paștelui” (Easter worshippers).

„De cretinii ăștia am scăpat, grație mult detestatului Trump.

Pentru Obama și Hillary Clinton, cuvântul „creștin” e tabu. Cei uciși în Sri Lanka erau „Easter worshippers”, nu creștini.

Dacă ar fi după vaca de Clinton, Paștele s-ar humi „holy multi-faith weekend”.

Stânga nu se va lăsa până când nu va dispărea și amintirea creștinismului. Iar noi nu vom lăsa să se întâmple asta. Punct”, scrie Adrian Papahagi pe Facebook.

Opt explozii au făcut ravagii în Sri Lanka. Guvernul a declarat stare de asediu, după ce trei biserici catolice din Colombo, Negombo şi Batticaloa şi trei hoteluri de lux din zona capitalei Colombo au fost ţinta unor atacuri cu bombă, parte din ele de tip kamikaze. Opt copii români au fost duși la adăpost și se află în siguranță.

Masacrul a fost declanșat chiar în timpul slujbei Paștelui catolic și a făcut ca numărul morților să se ridice la 207, dintre care 35 sunt cetățeni străini. Numărul provizoriu al răniților este de 469.

SURSA

Despre Info Crestin News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *