Quantcast
Australia: Creștinii trebuie să aleagă între biserică și slujba lor – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Australia: Creștinii trebuie să aleagă între biserică și slujba lor

Clubul sportiv australian Essendon AFL cu sediul în Melbourne, are un număr de peste 80.000 de membri și o echipă importantă în fotbalul australian.

La sfârșitul săptămănii trecute au angajat un nou director executiv, pe Andrew Thorburn, care a rezistat o singură zi la serviciu, iar povestea lui este cel mai bine rezumată de titlul din Herald Sun: „Directorul executiv al Essendon, Andrew Thorburn, a demisionat după ce a fost dezvăluită legătura șoc cu biserica”.

Acesta are o „legătură șoc” nu cu un club de striptease, nu cu un sindicat de jocuri de noroc, nu cu un scandal de droguri. Acesta are o „legătură șoc” cu o biserică. El a fost forțat să plece, nu din cauza a ceea ce a spus sau a făcut, ci pur și simplu pentru că este membru al unei biserici creștine care învață Biblia.

Andrew Thorburn frecventează o biserică evanghelică care, conform paginii de internet, nu acceptă avortul, promovează căsătoria între un bărbat și o femeie și condamnă relațiile intime în afara căsătoriei. Clubul sportiv s-a apărat, spunând că ei au niște principii liberale clare, care sunt diferite de cele ale fostului director.

SURSA

Despre Info Crestin News

Leave a Reply