Quantcast
AUSTRALIA FARA DUMNEZEU – O nouă lege va permite „Templului satanic” să predice despre „lordul întunericului” în școli – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

AUSTRALIA FARA DUMNEZEU – O nouă lege va permite „Templului satanic” să predice despre „lordul întunericului” în școli

Templu satanei a promis că va folosi Legea discriminării religioase pentru a accesa „toate privilegiile pe care le garantează” și a propovădui despre „stăpânul întunecat” în școli.

Legea propusă ar face ilegală discriminarea cuiva bazată pe religie dacă este adoptată în guvernul federal. Într-o prezentare cu privire la proiectele de expunere a celui de al doilea proiect de lege, Templul satanic din Noosa, Queensland a spus că vor profita „agresiv” de lege dacă va fi adoptată.

Templul lui satana a promis să folosească “evanghelizarea” pe străzi, programe școlare, programe de subvenții guvernamentale și acces la facilitățile publice, susținând că lista este interminabilă.

“Vom folosi membrii noștri federali, comisarii și instanțele de judecată pentru a ne apăra drepturile în temeiul acestei legislații propuse”, a spus în comunicatul lor.

„Satana are planuri grozave pentru viitorul orașului Noosa și Australia și intenționăm să folosim fiecare cale disponibilă pentru a ne atinge obiectivele.”

„Trăiască satana!”

Scrisoarea deschisă a primit păreri diferite online după ce a fost distribuită pe forumul Reddit.

„Ei bine, templul satanei din Noosa a trimis cu siguranță cea mai convingătoare prezentare a Legii de discriminare religioasă de până acum!” menționează publicația  Drepturile LGBTI Australia.

Alții au pus la îndoială dacă Templul satanei din Noosa este o organizație religioasă legitimă.

Pe 10 decembrie, premierul Scott Morrison a lansat legile propuse pentru a doua rundă de comentarii publice.

„Acesta este un proiect de lege pentru toți australienii”, a spus premierul,

‘Australia este o țară de respect și de toleranță’.

Proiectul de legislație a fost actualizat pentru a se asigura că organizațiile de caritate, cum ar fi Vinnies, precum și spitale religioase și case de îngrijire medicală, pot angaja personal pe baza credinței lor.

De asemenea, acesta îngustează prevederile privind obiecțiile pe baz[ de conștiință religioasă pentru angajații din domeniul sănătății.

Protecția se va aplica numai asistenților medicali, moașelor, medicilor, psihologilor și farmaciștilor, unde anterior se aplica unui grup mult mai larg de profesioniști medicali.Acesta nu va oferi lucrătorilor din sănătate sau caselor de îngrijire în vârstă dreptul de a discrimina pacienții sau rezidenții în funcție de sex sau de orice altă caracteristică.

Comentariile asupra proiectului de lege sunt deschise până la sfârșitul lunii ianuarie, iar Guvernul intenționează să introducă legislația în Parlament la începutul acestui an.

Sursa

Despre Info Crestin News

Leave a Reply