Australia interzice consilierea HOMOSEXUALILOR

Asculta informatia

Parlamentul din Victoria, Australia declară ilegală orice practică individuală care are ca scop „schimbarea sau suprimarea orientării sexuale sau a identității de gen” a unei persoane. Grupurile de credincioși cred că legea restricționează libertatea religioasă.

Legea a fost aprobată atât de Camera inferioară, cât și de Consiliul legislativ al parlamentului și va fi în curând gata de implementare. Orice practică ce are ca scop „schimbarea sau suprimarea orientării sexuale sau a identității de gen a unei persoane” va fi acum ilegală.

Potrivit organizațiilor evanghelice australiene, această interdicție include orice moment de rugăciune, care sugerează schimbarea comportamentului sau consilierea unei persoane atrase de persoane de același sex.

Legea devine un adevărat obstacol pentru bisericile care susțin o viziune tradițională și biblică despre sexualitate. Condamnările la închisoare de până la zece ani și amenzile mari pot fi impuse de instanțe dacă există percepția că o practică de „convertire” a cauzat rănirea emoțională unei persoane LGBT. Mai multe biserici au acuzat guvernul că legea este ambiguă și au cerut mai multe clarificări.

Sursă: Evangelical Focus via alfaomega.tv

Despre Info Crestin News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *