Quantcast
Autorităţile au interzis accesul pe vârful Bugarach, considerat refugiu în faţa Apocalipsei – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Autorităţile au interzis accesul pe vârful Bugarach, considerat refugiu în faţa Apocalipsei

Satul Bugarach, aflat la poalele Pirineilor francezi şi considerat a fi singurul loc pe planetă care va rezista „apocalipsei” mayaşe – a fost închis din cauza numeroşilor curioşi ce riscă să provoace o eventuală isterie.

bugarach_inchis_din_cauza_isteriei_legate_de_apocalipsa (Foto: rt.com)De teamă ca mii de curioşi să nu ocupe regiunea şi să tulbure viaţa locuitorilor, autorităţile au mobilizat o sută de poliţişti şi pompieri cu scopul de a asigura paza micului sat aflat la poalele muntelui, în care locuiesc 200 de persoane. Aceştia vor interzice accesul în sat, dacă numărul vizitatorilor va fi prea mare. De asemenea, accesul pe munte va fi interzis între 19 şi 23 decembrie.

Potrivit speculaţiilor New Age, Bugarach va fi singurul refugiu în care oamenii vor putea scăpa de „apocalipsă”. Potrivit zvonurilor ce circulă pe Internet, în interiorul muntelui există un lac ce este folosit drept hangar pentru un OZN.

Adepţii New Age sunt convinşi că în ziua respectivă OZN-ul va decola într-o lume nouă, luând cu sine pe oricine se va afla pe munte. Alţii spun că în decembrie 2012 poarta spre Lumea de Dincolo se va deschide, scrie Daily Mail via semneletimpului.

Despre

Leave a Reply