Quantcast
„Autoritățile din Berlin au plasat copiii în grija unor pedofili, timp de 30 de ani” – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

„Autoritățile din Berlin au plasat copiii în grija unor pedofili, timp de 30 de ani”

„Prin «Proiectul Kentler» din Berlinul de Vest, s-au plasat, în mod obișnuit, copii fară adăpost în grija unor bărbați pedofili, invocandu-se că aceștia ar fi părinții adoptivi ideali. Un studiu a descoperit că aceasta practica a continuat zeci de ani.

Începând din anii ’70, profesorul de psihologie Helmut Kentler a făcut un „experiment”. Copiii fară adăpost din Berlinul de Vest au fost plasați intenționat în grija unor bărbați pedofili. Acești bărbați ar reprezenta părinți adoptivi deosebi de iubitori, a argumentat Kentler.

Citeste si: Pedofilie și viol: frecventate și acceptate în islamism

Un studiu realizat de universitatea din Hildesheim a descoperit că autoritățile din Berlin au trecut cu vederea aceasta practica timp de aproape 30 de ani. Părinții adoptatori pedofili au primit chiar și o indemnizație regulata.

Helmut Kentler (1928-2008) a fost în poziția de lider a centrului de cercetare educațională din Berlin. Era convins că contactul sexual dintre adulți și copii era inofensiv.

Birourile de protecție a copilului din Berlin și Senatul au închis ochii sau chiar au aprobat plasamentele.”

Din păcate, acesta nu este deloc un caz izolat. Să ne amintim și despre psihiatrul de top al Berneverent care a primit doar 2 ani de închisoare pentru pornografie infantilă. Psihiatrul recunoscuse că a descărcat aproape 200.000 de imagini si mai mult de 12.000 de videoclipuri, care arătau abuzuri sexuale sau sexualizarea copiilor.

Citeste si: Revoltător! PEDOFILIE pe faţă la un eveniment „ARTISTIC” cu acordul MAMEI

Justiția din Norvegia i-a permis psihiatrului să-și păstreze copiii în ciuda scandalului și a dovezilor, considerând că bărbatul nu reprezintă un pericol; în timp ce altora le-au fost luați copiii pentru lucruri mult mai puțin grave. Detaliile au fost scoase la iveală, acum doi ani, de o anchetă BBC.

www.dw.com via Cătălin Sturza

Despre Info Crestin News

Leave a Reply