Quantcast
Autorităţile din Coreea de Nord au executat public optzeci de oameni, pe unii pentru posesia Bibliilor – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Autorităţile din Coreea de Nord au executat public optzeci de oameni, pe unii pentru posesia Bibliilor

Asculta informatia

Nu mai puţin de optzeci de oameni au fost executaţi public în Coreea de Nord, unii pentru acuzaţii minore precum vizionarea de filme sud-coreene sau posesia unei Biblii, potrivit unei relatări de pe Fox News. Conform acesteia, ziarul sud-coreean JoongAng Ilbo a raportat că aşa-numiţii criminali au fost trimişi la moarte în şapte oraşe din Coreea de Nord, pe 3 noiembrie (Christian Telegraph).

“O sursă, care este familiarizată cu afacerile interne din Coreea de Nord şi care a vizitat recent ţara, a declarat ziarului că aproape zece oameni au fost ucişi în fiecare oraş”, s-a raportat. “Opt oameni – capetele lor fiind acoperite cu saci albi – au fost legaţi de stâlpi într-un stadion local din oraşul Wonsan, înainte ca autorităţile să îi împuşte cu mitraliere, potrivit sursei. “Autorităţile din Wonsan au strâns zece mii de oameni, inclusiv copii, la stadionul Shinpoong şi i-au forţat să privească omorurile.”

Sursa: www.stiricrestine.ro

Despre

Leave a Reply