Quantcast
Avertisment apocaliptic: Big Brother reprezintă începutul domniei antihristului – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Avertisment apocaliptic: Big Brother reprezintă începutul domniei antihristului

Un grup de creștini indică pasaje din Biblie care sunt în mod ciudat familiare situației în care lumea se află astăzi și care ar putea fi semnul care indică sfârșitul, notează Express.

Primul exemplu citat de teoreticienii creștini este sistemul de note sociale care a fost stabilit în China. Ca parte a sistemului controversat al țării, civilii își au numele asociate cu “comportamentul”.

Un alt exemplu este India, care a creat cea mai mare bază de date biometrice din lume, în care cetățenii trebuie să introducă diverse date personale, cum ar fi amprentele lor și scanările de iris.

În al treilea rând, un sondaj recent a constatat că 25% dintre europeni ar prefera un guvern AI (inteligenţă artificială), argumentând că roboții nu ar putea face o muncă mai rea decât politicienii.

Toate acestea se referă la “Big Brother” sub semnul începutului Apocalipsei

Versete biblice din cartea Apocalipsa 13: 16-17 spune despre „Bestia“ : „Ea a adus pe toți oamenii, oameni simpli și oameni mari, bogați și săraci, slobozi și robi, să fie marcaţi de un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte. Și nimeni nu putea cumpăra sau vinde fără a purta acest semn: “Fie numele fiarei sau numărul numelui său”. Website Sign Post of the Times, a scris: „Toate aceste evoluții conduc lumea spre ceea ce profeția prezice în Biblie, va fi viitorul acestei lumi, domnia va fi a lui Antihrist”. “Rămâneți tari și continuați să priviți în sus, pentru că răscumpărarea voastră se apropie cu fiecare zi care trece”, notează express.

evz.ro

Despre Info Crestin News

Leave a Reply