Quantcast
Avertisment pentru Congresul SUA: Casatoriile gay, “unelte tenace ale diavolului de sodomizare” – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Avertisment pentru Congresul SUA: Casatoriile gay, “unelte tenace ale diavolului de sodomizare”

Asculta informatia

Un editor al unui site crestin anti-gay sustine ca promovarea casatoriilor intre persoane de acelasi sex reprezinta “uneltele tenace ale diavolului de sodomizare”.

Ba mai mult, editorul Gina Miller a emis un indemn la lupta in timpul unei emisiuni. Ea sustine ca “soldatii miscarilor care militeaza pentru drepturile homosexualilor au muncit incontinuu pentru a se infiltra in randul nostru si au raspandit campania lor josnica”, arata Raw Story.

Mai mult, Gina Miller considera ca acestia au facut posibile toate lucrurile respective prin faptul ca au reusit sa infiltreze oameni de-ai lor pe pozitii cu putere in institutiile locale, statale si federale.

Casatoriile gay castiga teren in SUA: Unda verde in al 33-lea stat

Editorul considera ca solicitatea egalitatii sexuale reprezinta un mare pas in spate si o zdrobire a drepturilor date de Dumnezeu.

Ea avertizeaza ca in cazul in care Curtea Suprema va aproba casatoriile intre persoane de acelasi sex va fi eliminat Primul Amendament al Constitutiei Statelor Unite ale Americii.

“Aceste instrumende tenace ale diavolului de sodomizare nu se vor opri pana cand bisericile nu vor fi obligate sa gazduiasca infamii sclavi ai infractiunii impotriva naturii si impotriva naturii lui Dumnezeu”, a punctat ea.

www.ziare.com

Despre

Leave a Reply