Quantcast
AVERTISMENTUL înfricoşător al lui Bill Gates referitor la pandemia globală: „este cel mai mare eveniment pe care îl vom experimenta” – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

AVERTISMENTUL înfricoşător al lui Bill Gates referitor la pandemia globală: „este cel mai mare eveniment pe care îl vom experimenta”

Bill Gates a avertizat că lumea se va confrunta cu o pandemie globală la fiecare 20 de ani dacă nu vor fi făcute mai multe în direcţia gestionării unor boli precum COVID-19 relateaza, businessmagazin.ro

Miliardarul filantrop, care are acum 64 de ani, spune că creşterea numărului de călătorii va face ca ameninţările pandemiilor cauzate de virus sunt mai ridicate mari decât oricând altădata în istorie, potrivit unui interviu pe care l-a acordat el FT.com

Citeste si: Vaccinul CORONAVIRUS va fi folosit pentru reducerea numărului populației globului. Bill Gates se implică

Fondatorul Microsoft a avertizat de mult timp de ameninţarea bolilor infecţioase şi a cheltuit milioane de dolari din averea lui personală pentru a ajuta la vindecarea bolii. Într-un interviu video pentru Financial Times, el a spus: „Este cel mai mare eveniment pe care oamenii îl vor fi experimentat în toată viaţa lor.”

Gates a spus în cadrul interviului  că liderii mondiali ar fi „plătit mii de miliarde de dolari dacă ar fi fost pregătiţi corespunzător în legătură cu acest coronavirus”.

Ca răspuns al acestei epidemii, guvernele vor avea pregătite strategii pentru combaterea unor posibile pandemii viitoare.

Citeste si: CORONAVIRUS: Bill Gates si dorinta lui de a vaccina intrega lume

„Costul realizării acestor lucruri este foarte mic prin comparaţie cu ceea ce trecem acum. Acum oamenii realizează că există posibilitatea ca în 20 de ani de acum încolo, odată cu intensificarea numărului de călătorii ale oamenilor, un virus să apară iarăşi. Astfel că cetăţenii aşteaptă ca guvernul să transforme aceste strategii în priorităţi.”

Despre Info Crestin News

Leave a Reply