Avertismentul unui preot: “Yoga ne duce in imparatia intunericului, a Satanei si a ingerilor cazuti”!

Asculta informatia

O profesoara de yoga (Evelyn Donnelly), care, de asemenea, se descrie ca o “buna catolica”, a aparat yoga, dupa ce un preot a asimilat-o cu paganismul si chiar satanismul, scrie independent.ie. Evelyn Donnelly a respins avertismentul parintelui Roland Colhoun care a spus ca practica yoga sau masajele indiene la cap ne vor duce in “imparatia intunericului”.

yoga-satanista

Parintele Colhoun a spus ca in timp ce oamenii pot practica yoga cu bune intentii, nu va fi mult timp pana cand ei vor fi trasi spre domeniul spiritual malefic al Satanei si al ingerilor cazuti. Parintele a declarat urmatoarele:

“Papa Francisc a spus sa nu cautam raspunsuri spirituale in cursurile de yoga. Yoga este cu siguranta un risc. Exista riscul pentru sanatate spirituala (…) Cand luati aceste practici din alte culturi, care se afla in afara domeniului nostru crestin, nu stiti la ce va deschideti.

Spiritul rau pot fi comunicat in mai multe moduri. Nu spun ca toata lumea il va lua sau ca se va intampla de fiecare data, dar exista intotdeauna un risc, si de aceea Papa l-a mentionat. De aceea, noi vorbim in termeni de pericol privind noua miscare “new age” si noua miscare oculta. Asta e frica.”

Dar doamna Donnelly, care preda yoga de peste 15 ani, a spus ca a fost o “buna catolica practicanta”. Ea a spus ca majoritatea oamenilor vin la orele ei ca sa invete o postura si o respiratie mai buna, pentru a le ajuta cu tensiunile din trupurile lor si pentru a ajuta la calmarea unei minti ocupate. “Cat timp am predat, nicio persoana nu si-a exprimat vreodata vreun interes in a merge mai adanc in elementele spirituale ale yogai”, a adaugat ea.

Despre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *