Quantcast
Avocații ADF apără drepturile angajatorilor creștini împotriva mandatelor transgender ale lui Biden – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Avocații ADF apără drepturile angajatorilor creștini împotriva mandatelor transgender ale lui Biden

Avocații Alliance Defending Freedom reprezintă CEA în contestarea a două mandate ale administrației Biden care obligă angajatorii religioși non-profit/for-profit să plătească și să efectueze intervenții chirurgicale, proceduri, consiliere și tratamente ce urmăresc să modifice sexul biologic al unei persoane – acțiuni care încalcă convingerile lor religioase.

Citatul ce urmează aparține consilierului juridic Jacob Reed de la ADF, și a fost rostit în urma unei recente audieri la curtea federală districtuală în cazul Christian Employers Alliance v. Equal Employment Opportunity Commission.

„Constituția protejează angajatorii și furnizorii de servicii medicale religioși și le permite să-și desfășoare activitatea într-un mod compatibil cu convingerile lor profunde și credința lor. Prin interpretarea greșită și implementarea în mod necorespunzător a legii federale, președintele Biden și-a depășit cu mult autoritatea constituțională, în detrimentul creștinilor din întreaga țară.

Guvernul nu poate forța acești angajatori/furnizori de servicii medicale să plătească/să efectueze practic, proceduri medicale dăunătoare care contrazic convingerile lor religioase. Solicităm instanței să pună de îndată capăt implementării acestor mandate ilegale“.

Următorul citat aparține președintelui Christian Employers Alliance, Shannon Royce, JD:

„În ciuda gravului abuz de putere al acestei administrații, dincolo de scopul și autoritatea sa, CEA consideră că este un privilegiu să apere adevărul – că toți oamenii sunt creați după chipul lui Dumnezeu, ca bărbat sau femeie.

Mandatele administrației sunt devastatoare pentru nenumărate companii deținute și administrate de creștini, care caută să aibă grijă de angajații lor fără teama de pedepse sub formă de amenzi, cheltuieli de judecată împovărătoare, pierderea fondurilor federale și chiar sancțiuni penale.

Întrucât avem responsabilitatea de a proteja sănătatea și siguranța valoroșilor noștri angajați, este inadmisibil și neconstituțional să fim obligați să furnizăm, să plătim sau să promovăm servicii și proceduri care contrazic în mod direct convingerile noastre religioase profunde“.

Alliance Defending Freedom este o organizație nonprofit creștin-conservatoare americană, care de mai bine de 25 de ani luptă pentru libertatea religioasă, apărarea sanctității vieții și protejarea căsătoriei și familiei.

Traducere și adaptare
Tribuna.US

Despre Info Crestin News

Leave a Reply