Stiri externe

Avortul – Crima impotriva umanitatii

Legea radicală aprobată astăzi de guvernatorul statului Illinois o întrece și pe cea dată în ianuarie de statul New York. Această lege permite avortul în orice moment al sarcinii pe motivul ,,sănătății” mamei.

Însă, ceea ce este poate cel mai crud, este faptul că legea permite avortul prin procedura nașterii parțiale. Cu un forceps, bebelusul este tras de câte un picior pâna cand ambele membre inferioare ies în exterior. După ce umerii și bratele ajung și ele în exterior, adică tot corpul copilului (mai puțin capul) este în afara mamei, doctorul penetrează craniul copilului, mai exact străpunge cu un instrument ascuțit scalpul acestui, urmând ca apoi să aspire creierul bebelușului. Copilul este astfel decerebrat, moare și poate fi extras complet din vaginul mamei.

Nu este greu să ne închipuim cât de barbare sunt asemenea proceduri. Vorbim despre această procedură la sfârșitul celui de-al doilea trimestru și în cel de-al treilea trimestru, când acești copilași simt durerea, sunt complet formați și mai mult, pot supraviețui și în afara corpului mamei.

La fel, nu este greu să înțelegem că astfel de proceduri sunt doar o fardare a infanticidului, având în vedere că singura parte care nu a ieșit din copil este capul acestuia, acest lucru ,,justificând” avortul. Dacă era capul copilului la zece cm distanta de unde se află în timpul acestei proceduri, deci în afara corpului mamei, ceea ce se întampla era considerat o crimă care ne oripila pe toți.

Citește și:  UE revine cu promovarea ”dreptului la avort”. Semnează împotrivă!

Adevărul este că avortul oprește o viață nevinovată, rănește o mamă și impietrește inimi. Dacă ne dorim să fim oameni liberi, în primul rând trebuie să cunoaștem adevărul. Să nu rămânem indiferenți.

Eliza Maria Clotea

https://www.liveaction.org/news/illinois-house-passes-abortion-worse-new-york/?fbclid=IwAR3N6QYzjkrJ_MIOOCcHIjPi6qW7WA9YC2m49FIBcZ8SC7V2D8rT1L4Lgak

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 4

Close