Quantcast
Baptistii din ANGLIA întind mana SODOMITILOR și se fac partași HOMOSEXUALITATII – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Baptistii din ANGLIA întind mana SODOMITILOR și se fac partași HOMOSEXUALITATII

Decizia a fost luată pe 20 martie în urma unui vot: Uniunea Baptiste din Marea Britanie nu va permite unei persoane căsătorite cu un partener de același sex să exercite slujirea pastorală oficială.

Consiliul Uniunii Baptiste din Marea Britanie, cea mai mare congregație baptistă din țară, a decis pe 20 februarie că regulile sale privind căsătoriile pastorilor nu se vor schimba.

Concret, o persoană căsătorită cu un partener de același sex nu va obține acreditare dacă dorește să exercite slujirea pastorală.

Pe de altă parte dacă solicitantul este homosexual dar nu este căsătorit sau unit cu un partener care este și homosexual acest lucru „nu constituie un obstacol”. Alegerea a fost făcută în urma unui vot de 49 la 27.

Între timp, în declarația sa publică , Uniunea Baptista descrie „o perioadă de rugăciune și ascultare atentă în mișcarea [sa]” și căutarea ei de a „discerne împreună gândul lui Hristos”.

Reprezentanții rămân însă sensibili la faptul că această alegere nu este unanimă.

„Consiliul regretă toată durerea trăită pe parcursul procesului care a dus la această decizie și este perfect conștient de impactul semnificativ pe care l-ar putea avea”. În interesul unității, organizația le cere tuturor „să arate har și respect față de cei care au opinii diferite de ale lor”.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply