Video

Biblia nu este fantezie. Omenirea isi traieste zilele din urma, afirma un cunoscut evanghelist

Intr-un nou efort de a promova Biblia si adevarul ei de netagaduit, evanghelistul Ray Comfort a produs un film documentar care doreste sa sublinieze „10 semne din Scriptura care arata clar ca lumea este aproape de sfarsit”.

hqdefault

Documentarul care dureaza o jumatate de ora a luat nastere dupa ce evanghelistul a observat ca recenta ecranizare a regizorului Darren Aronofsky, filmul de lung metraj „Noe” a fost listat pe Internet Movie Database la categoria „Fantezie”!

„Vreau ca oamenii sa stie ca Biblia nu este fictiune, este o carte de mare incredere, este Cuvantul lui Dumnezeu si arata implinirea tuturor profetiilor cu o precizie uimitoare. Nimeni nu cunoaste viitorul, decat Dumnezeu. Dumnezeu cunoaste inceputul si sfarsitul lumii noastre.”

Comfort a spus ca documentarul sau va arata telespectatorilor si oamenilor in general ca Biblia „nu este o carte de mituri” si ca exista dovezi clare despre un potop la nivel mondial asa cum este descris in povestea biblica a lui Noe, relateaza The Blaze.

„Nimeni nu m-a convins ca relatarile din Biblie nu ar fi adevarate. Relatia cu Dumnezeu pe care am experimentat-o prin legatura personala si credinta m-a transformat intr-o clipa, astfel incat stiu ca painile pot fi inmultite, se poate pescui acolo unde nu sunt pesti, marea se poate inrosi, gurile leilor au fost inchise si o multime de animale pot incapea intr-o singura barca”, a adaugat cunoscutul evanghelist.

Citește și:  VIDEO: La 10 ani a uimit lumea: orb şi autist, cântă perfect imnuri religioase

Documentarul „Noe si zilele din urma” stabileste 10 semne clare care, potrivit lui Comfort, arata ca omenirea se indreapta spre „sfarsitul veacului” si cea de-a doua venire a lui Isus Hristos, asa cum indica profetiile din Biblie.

Printre semnele prezentate in documentar evanghelistul indica: predicatori ai Bibliei care exploateaza oamenii; acceptarea sociala a homosexualitatii; negarea marelui potop; convingerea generala ca aceste fenomene nu reprezinta nimic nou si ca ele intotdeauna au existat, etc.

Comfort a declarat ca nu a vazut personal filmul „Noe”, dar a fost contactat de colegi si prieteni apropiati care au vazut proiectia si care au spus ca sunt convinsi ca „Hollywood-ul nu are nici un pic de respect fata de Biblie”.
„Ei au transformat un om drept, care a gasit har in ochii lui Dumnezeu, intr-un individ nebun, betiv si criminal”, a spus Comfort.

afirmativ.com

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1

Close