Quantcast
Bill Gates admite că 700.000 de oameni vor fi răniți sau uciși de vaccinurile sale contra coronavirusului – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Bill Gates admite că 700.000 de oameni vor fi răniți sau uciși de vaccinurile sale contra coronavirusului

Natural News ) În graba sa de a dezvolta unul, două sau chiar șapte vaccinuri diferite pentru coronavirusul Wuhan (COVID-19), magnatul miliardar software Bill Gates a recunoscut în mod deschis că peste 700.000 de oameni ar putea fi răniți sau morți din cauza acestora.

Co-fondatorul Microsoft și renumitul eugenist a fost mult mai vocal în ultimele zile decât poate până acum despre dorința sa de a vaccina întreaga lume, în acest caz cât mai curând posibil pentru coronavirusul Wuhan (COVID-19). Realitatea este că mult mai mulți vor muri din cauza vaccinului decât din virusul însuși.

Citeste si: „Se dau bani să se scrie că unii au murit de COVID!“. Acuze grave la un post TV din România

Vorbind în timpul unei intervenții recente pe CNBC , Gates a recunoscut că pentru a face vaccinurile „să funcționeze” pentru cele mai vulnerabile grupuri, ele trebuie să fie supraîncărcate, într-un sens. Iar această supraîncărcare înseamnă că unele persoane vor fi rănite sau ucise ca urmare.„Avem nevoie în mod clar de un vaccin care funcționează în intervalul de vârstă superioară, unde riscul este cel mai mare”, a declarat Gates despre planurile sale de vaccinare împotriva coronavirusului Wuhan (COVID-19).

„Și făcând asta astfel încât să o îmbunătățiți, astfel încât să funcționeze la persoanele în vârstă, și totuși să nu aveți reacții adverse… dacă avem una din 10.000 de reacții adverse, cu atât mai mult, 700.000 de oameni care vor suferi de asta”.

Bill Gates spune, de asemenea, că vaccinurile împotriva gripei nu funcționează pentru persoanele în vârstă

În cadrul aceluiași interviu, Gates a recunoscut ceva despre care noi, de asemenea , am raportat: că vaccinurile antigripale sunt destul de inutile la persoanele în vârstă.

Cu toate că persoanele în vârstă care presupun un risc ridicat sunt împinse să se vaccineze împotriva gripei anual, Gates a mărturisit că acest ritual anual nu face nimic pentru a-i proteja împotriva gripei.

„Eficacitatea vaccinurilor la persoanele în vârstă este întotdeauna o provocare uriașă”, a declarat Gates. Se pare că vaccinul antigripal nu este atât de eficient la persoanele în vârstă.

„Și acea decizie reală, ok, hai să dăm acest vaccin întregii lumi, guvernele vor trebui implicate pentru că va fi nevoie de un anumit risc și despăgubire.”

În propria sa analiză, Martin Armstrong, de la Armstrong Economics, a șters datele și a constatat că numărul de decese din întreaga lume care sunt atribuite coronavirusului Wuhan (COVID-19) este palid în comparație cu numărul de persoane care vor fi rănite sau ucise de către vaccinurile Wuhan coronavirus (COVID-19), pe baza constatării lui Gates.

În timp ce numărul de decese la nivel mondial asociat cu coronavirusul Wuhan (COVID-19) este în prezent în jur de un sfert de milion, numărul de persoane care ar putea muri din cauza unui vaccin Wuhan coronavirus (COVID-19) finanțat de Gates este aproximativ de trei ori mai mare.

Acest lucru sugerează că societatea este mai bine să-i spună lui Gates să-și vadă de-ale sale și să lase coronavirusul Wuhan (COVID-19) să-și ruleze cursul – cu o nutriție adecvată, desigur.

Experimente cu vaccin, precum cele pe care Gates vrea să le impună pentru coronavirusul Wuhan (COVID-19) au fost încercate până acum. În anii ’70, Statele Unite au lansat un vaccin pentru „gripa porcină” care a fost administrat la aproximativ 45 de milioane de oameni pe parcursul a 10 săptămâni.

Acest efort de vaccinare a fost oprit, însă, după ce s-a descoperit că niciun caz de gripă porcină nu a fost detectat chiar în afara bazei militare de unde s-a spus că ar fi avut originea. Între timp, unul din 100.000 de persoane vaccinate a ajuns să sufere de reacții adverse care includ sindromul Guillain-Barré, în timp ce alte 53 au murit.

Citeste si: VIDEO: Se cere arestarea lui Bill Gates! ”E un criminal”

Din cauza ororilor cauzate de această campanie de vaccinare, sindromul Guillain-Barré se presupune că a fost monitorizat în fiecare anotimp gripal pentru a se asigura că siguranța vaccinului antigripal îndeplinește anumite praguri de siguranță.

Surse pentru acest articol includ:

Despre Info Crestin News

Leave a Reply