Quantcast
Bill Gates construieşte şapte fabrici care producă şapte vaccinuri împotriva COVID-19 – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Bill Gates construieşte şapte fabrici care producă şapte vaccinuri împotriva COVID-19

Bill Gates va cheltui câteva miliarde de dolari pentru a șapte vaccinuri anti-coronavirus aflate deja în teste, acestea fiind aşa-numite “vaccinuri – candidat”. Anunţul vine după ce anterior dăduse 20 milioane euro, către trei institute de cercetare, Universitatea Washington, Universitatea Oxford, Institutul La Jolla pentru Imunologie.

Bill Gates va cheltui banii pentru construirea a șapte fabrici în care se vor fabrica cele şapte vaccinuri, câte unul în fiecare. “Banii noştri vor accelera lucrurile. Chiar dacă vor fi alese numai două vaccinuri, finanțăm toate cele șapte fabrici ca să nu pierdem timpul așteptând mai întâi vaccinul bun, pentru ca după aceea să construim fabrica“, a declarat Bill Gates, la emisiunea The Daily Show, a lui Trevor Noah. “Da, o să cheltuim mai multe miliarde de dolari, însă în situația în care ne aflăm acum, în care mor oameni din cauza acestui virus, consider că merită“, a mai spus fondatorul Microsoft.

Citeşte şi: Vaccinul CORONAVIRUS va fi folosit pentru reducerea numărului populației globului. Bill Gates se implică

Bill Gates consideră că această pandemie este un “scenariu de coşmar”, dar consideră că nu vor muri atât de mulţi americani, 240.000, cum estimau oficialităţile în urmă cu câteva zile. El cere însă restricţii mai mari privind călătoriile, la nivelul întregii SUA şi menţinrea distanţării sociale.

Se estimează că SUA va atinge vârful pandemiei de coronavirus în 11 zile, când se așteaptă să moară peste 2.000 de oameni.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply