Quantcast
Bill Gates, previziuni sumbre pentru omenire: “Pandemia va defini această eră” – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Bill Gates, previziuni sumbre pentru omenire: “Pandemia va defini această eră”

Previziuni sumbre pentru omenire ale miliardarului Bill Gates. Fondatorul Microsoft este de părere că pandemia reprezintă un război în care întreaga omenire este de aceeași parte. Iar cei care vor trece peste această perioadă nu o vor uita niciodată relateaza,impact.ro

Bill Gates: “Pandemia va defini această eră”

Miliardarul american, Bill Gates, a postat un mesaj pe o rețea de socializare în care face previziuni sumbre asupra omenirii cu privire la pandemia de coronavirus. El consideră că generațiile de acum vor rămâne cu o amprentă puternică, în urma acestui ”război mondial”.

Citeste si: AFRICA: Vaccinul promovat de Bill Gates a omorât mai mulți copii decât boala pe care încearcă s-o vindece

”Este ca un război mondial, numai că, în cazul acesta, noi suntem toți în aceeași tabără. Este imposibil să exagerezi durerea pe  care oamenii o vor simți acum și care va continua în anii care vin.

Melinda și cu mine am crescut îmvățând despre faptul că Al Doilea Război Mondial a fost un moment definitoriu pentru generația părinților noștri. Într-un mod similar, pandemia de COVID-19, prima pandemie modernă, va defini această eră.

Niciunul dintre cei care vor supraviețui Pandemiei 1 nu o va uita vreodată.”, a scris Bill Gates.

Bill Gates face referire la tratamente miraculoase în lupta cu cronavirusul

Miliardarul american s-a referit și asupra momentului în care omenirea va ieși din izolare. El consideră că tabloul va fi compus din ”restaurante care așează clienții doar la anumite mese și avioane cu locurile din mijloc libere.”

În plus, Bill Gates consideră că anul viitor oamenii vor avea parte de un tratament revoluționar împotriva acestui virus.

Citeste si: Germanii cer respectarea libertatii de intrunire si libertatii religiei

”Dacă în primăvara din 2021 oamenii vor merge la evenimente publice mari, precum meciuri sau concerte pe stadion, acest lucru se va întâmpla pentru că, în mod miraculos, vom avea un tratament care le va da încredere oamenilor să iasă din nou.”, a mai spus miliardarul american.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply