Quantcast
BILL GATES si COVID-19: „Lumea nu va reveni la normal pana cand toata populatia nu va fi vaccinata” – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

BILL GATES si COVID-19: „Lumea nu va reveni la normal pana cand toata populatia nu va fi vaccinata”

Speranţele omenirii se îndreaptă în acest moment către miliardarul Bill Gates care a anunţat că deţine vaccinul împotriva coronavirusului şi că a început testările pe oameni, anunţă Business Inside via stiinta-mister.ro

Mult aşteptatul remediu pentru pandemie intră în faza 1 de testare umană, după ce Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA) a acceptat o cerere de la Inovio Pharmaceuticals în cadrul programului de investigare New Drug.

Citeste si: SUA si-a SUSPENDAT contribuția la Organizaţia Mondială a Sănătăţii

Potrivit TechCrunch, Inovio intenționează să injecteze primul subiect voluntar de testare cu aceste posibil vaccin, ADN INO-4800, pe care l-a dezvoltat în urma rezultatelor promițătoare ale studiilor preclinice efectuate pe animale, care au indicat un răspuns imun crescut.

Posibilul vaccin ADN Inovio funcționează prin injectarea unei plasmide special concepute (o structură genetică mică și independentă) pe un pacient, astfel încât celulele să poată produce un anticorp, care să lupte împotriva unei infecții specifice. Vaccinurile ADN, deși sunt disponibile și aprobate pentru mai multe infecții animale în medicina veterinară, nu au fost încă aprobate pentru uz uman.

Activitatea acestei companii nu a început acum de la zero. Inovio a finalizat anterior un studiu în faza 1 pentru un vaccin ADN în cazul Sindromului respirator (MERS) din Orientul Mijlociu.

Compania estimează ca va avea date despre siguranta vaccinului pana la finalul acestei veri si va produce 1 milion de doze pana la finalul anului 2020.

Vaccinul se numeste INO-4800 si e al doilea candidat potential pentru inceperea testelor cu voluntari umani in SUA. Firma Moderna, din Massachusetts, a inceput testele cu propriul vaccin la jumătatea lunii martie.

La testele Inovio vor participa initial 40 de voluntari adulti sanatosi. Fiecare voluntar va primi doua doze de vaccin, la 4 saptamani distanta. Daca rezultatele obtinute pana la finalul verii sunt pozitive, compania va incepe o alta runda a studiului pentru a determina cat de eficient e vaccinul impotriva coronavirusului.

Inovio Pharmaceuticals este o companie de biotehnologie din Pennsylvania sprijinită de miliardarul Bill Gates, care încă de la izbucnirea epidemiei din China şi-a manifestat îngrijorarea privind efectele globale ale coronavirusului.

Într-un interviu difuzat duminică de postul Fox News, miliardarul Bill Gates a subliniat că trebuie depuse eforturi imediate pentru dezvoltarea unui vaccin care să poată fi produs în ‘miliarde de doze’ cât mai curând posibil.

Citeste si: Atac dur la adresa lui Bill Gates. Iată fața nevăzută a vaccinurilor!

Lucrurile nu se vor întoarce cu adevărat la normal până când nu vom avea un vaccin care să ajungă, practic, la întreaga lume”, a afirmat Gates la Fox News, potrivit Agerpres. (vezi video mai jos).

Cu doar câteva zile în urmă, miliardarul a lansat un apel către guvernul american să înceapă construirea unor fabrici pentru cele mai promițătoare vaccinuri aflate în testări.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply