Quantcast
Bill Gates solicită o vaccinare repetată împotriva Covid, iar școlile să rămână închise – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Bill Gates solicită o vaccinare repetată împotriva Covid, iar școlile să rămână închise

Bill Gates avertizează de necesitatea unor doze multiple de vaccin contra coronavirusului iar școlile trebuie să rămână închise pentru un alt an potrivit, ortodoxinfo.ro

Miliardarul de Microsoft Bill Gates a spus că au fost făcute “greșeli serioase” de către Casa Albă în administrarea pandemiei și a prezis că școlile vor fi închise până în toamna anului 2021.

Citeste: Botez cu 250 de persoane din Timiș, întrerupt de polițiști. Au fost date 146 de amenzi

Vorbind în timpul unui interviu cu Norah O’Donnell la CBS News, Gates a spus că are încredere în dezvoltarea unui vaccin contra coronavirusului .

Cu toate acestea, el a avertizat că ar putea să fie nevoie să ne injectăm cu un „număr incredibil de mare” de doze pentru a combate virusul.

El a spus: „Nici unul dintre vaccinuri nu pare să funcționeze cu o singură doză.”

„Aceasta era speranța noastră la început [să fie nevoie doar de o singură doză]”.

Cu toate acestea, el a spus că soluția se va „îmbunătăți în timp”, chiar dacă va exista „multă incertitudine” cu privire la vaccin.

Filantropul – care valorează 98 miliarde de dolari , cel de-al doilea cel mai bogat bărbat din lume – a oferit 300 de milioane de lire sterline pentru a ajuta la finanțarea cercetării despre vaccin.

Gates a descris, de asemenea, închiderea școlilor drept „cel mai mare cost” al pandemiei după decese, întrucât a spus că probabilitatea claselor nu se va întoarce până în toamna anului 2021.

El a spus: „Anul viitor următor este în balanță. Este extrem de important.”

Ar trebui să se facă mai mult pentru a ajuta școlile să învețe online pentru a se asigura că copiii își vor primi educația, a spus el.

În vârstă de 64 de ani, își petrece acum cea mai mare parte din timp la divizia de sănătate globală a fundației Bill & Melinda Gates.

El avertizase cu privire la amenințarea reprezentată de umanitate de către pandemii încă din 2015 înainte de izbucnirea coronavirusului.

În timpul interviului, Gates a fost, de asemenea, extrem de critic pentru administrația Trump – SUA având cel mai mare număr de decese și număr de cazuri din lume cu 146,192 și 4,1 milioane.

Gates a spus: „Unele dintre politici au fost greșite. De exemplu deschiderea barurilor – beneficiul lor economic versus riscul de infecție – o mulțime de politici de genul acesta au fost greșite.”

Șeful Microsoft a subliniat că distanțarea socială, purtarea măștilor și dezvoltarea unui vaccin sunt acum esențiale pentru a bate Covid-19.

El a recunoscut însă că unele dintre „greșelile grave” au fost făcute din cauza lipsei de înțelegere a virusului.

Gates a declarat că Europa a răspuns mai bine la pandemie decât SUA – liderii săi „comunicând cu o voce clară”.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply