Quantcast
Bill Gates stăpânul vaccinurilor și sforarul din spatele OMS-ului – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Bill Gates stăpânul vaccinurilor și sforarul din spatele OMS-ului

Dacă George Soros investește miliarde de dolari ca să impună diversitatea și corectitudinea politică în întreaga lume, Bill Gates se “îngrijește” de sănătatea noastră. Investiția e uriașă, dar și puterea pe care a căpătat-o e pe măsură.

A devenit practic „doctorul” întregii planete prin influența pe care o are asupra Organizației Mondiale a Sănătății

Citeste si: Prima reuniune pe 2020 a Noii Ordini Mondiale. Bill Gates i-a trasat linia directoare lui Emmanuel Macron

În ultima vreme, George Soros a intrat într-un con de umbră, Sănătatea nu e de resortul său, așa că și-a mai redus cheltuielile. Locul său în lumina reflectoarelor a fost luat de un alt miliardar- Bill Gates. Cofondatorul Microsoft este cel care ne copleșește pe timp de pandemie cu filantropia  sa.

Generozitatea cu care Gates cheltuiește miliarde de dolari pentru sănătatea noastră atrage, însă, din ce în ce mai multe critici. După filipicele nepotului fostului președinte american Kennedy, acum filantropul american a intrat și în gura influentului site progresist politico.ue, care trece în revistă criticile care i se aduc magnatului Gates cu privire la  „influența nejustificată” pe care o are asupra OMS.

„Unii miliardari sunt mulțumiți să își cumpere o insulă. Bill Gates a obținut o agenție de sănătate a Organizației Națiunilor Unite la Geneva.

În ultimul deceniu, cel mai bogat om din lume a devenit al doilea cel mai mare donator al Organizației Mondiale a Sănătății, al doilea după Statele Unite, dar deasupra Marii Britanii.

Această generozitate îi oferă o mare influență asupra agendei OMS”, scriu Natalie Huet și Carmen Păun în articolul publicat de politico.com.

Ce i se reproșează filantropului? Că prioritățile Gates au devenit și ale OMS. Mai exact, „În loc să se concentreze pe consolidarea asistenței medicale în țările sărace – care ar ajuta, în opinia lor, la ținerea sub control a unor focare viitoare precum epidemia de Ebola – agenția (…) cheltuiește aproximativ un sfert din bugetul OMS pentru eradicarea poliomielitei”.

Citeste si: AFRICA: Vaccinul promovat de Bill Gates a omorât mai mulți copii decât boala pe care încearcă s-o vindece

Câteva dintre declarațiile obținute de politico despre puterea pe care și-a cumpărat-o Bill Gates la OMS vă vor ajuta să înțelegeți mai bine datele problemei.

Citeste mai departe aici

Despre Info Crestin News

Leave a Reply