Quantcast
Bill Gates: ”Trebuie să cooperam la nivel global, avem nevoie de vaccinuri pentru șapte miliarde de oameni!” – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Bill Gates: ”Trebuie să cooperam la nivel global, avem nevoie de vaccinuri pentru șapte miliarde de oameni!”

(Yahoo) – Fundația Bill & Melinda Gates a făcut apel miercuri la cooperare mondială pentru pregătirea vaccinurilor COVID-19 pentru șapte miliarde de oameni, oferind în același timp 150 de milioane de dolari pentru dezvoltarea vaccinurilor relateaza siteul,iosefinapascal.com

“E probabil să dureze până la 18 luni pentru a dezvolta și a testa pe deplin un vaccin împotriva coronavirusului, dar autoritățile globale și întreprinderile trebuie să înceapă de acum planurile de fabricare a acestuia” , a declarat Mark Suzman, directorul executiv al fundației.

Citeste si: Video: PANDEMIE sau INSCENARE GLOBALA? Vaccinul miraculos.

„Este normal să fie fabricate sute de milioane de doze fabricate. Când avem de-a face cu un nou patogen precum COVID-19, precum și când vom ajunge la identificarea unui vaccin de succes, va trebui să avem nevoie de miliarde de doze.. Sunt șapte miliarde de oameni pe planetă. Va trebui să ne vaccinăm aproape toți. Nu există capacitate de producție pentru a face acest lucru. ”

Suzman a anunțat că fundația, începută și controlată de mega-miliardarul fondator Microsoft Bill Gates și soția sa Melinda Gates, adaugă 150 de milioane de dolari la cele 100 de milioane de dolari anunțate în februarie pentru a ajuta în eforturile internaționale de luptă împotriva pandemiei coronavirusului.

Citeste si: Kit de test COVID-19 deja infectate de VIRUS. Cei care le produc sunt finantati de BILL GATES

Despre Info Crestin News

Leave a Reply