Billy Graham, impresionat de valorile lui Mitt Romney – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online
Stiri externe

Billy Graham, impresionat de valorile lui Mitt Romney

Asculta informatia

Apreciatul evanghelist american Billy Graham, ce va împlini 94 de ani în ziua ce urmează alegerilor prezidenţiale din SUA, s-a declarat impresionat de valorile pe care le are candidatul la preşedinţie, Mitt Romney.

evanghelistul_graham_impresionat_de_valorile_lui_romney (Foto: news.yahoo.com)Graham, care a fost prieten cu tatăl lui Romney, George Romney, fost guvernator al statului Michigan, s-a rugat pentru Mitt şi familia lărgită, ocazie pe care a numit-o un privilegiu. Într-o declaraţie de presă, Graham a declarat: „Apreciez angajamentul credincios pe care îl manifestă această familie pentru religie”.

Billy Graham, care a prezentat Evanghelia în faţa mai multor spectatori decât oricine în istorie s-a rugat cu această ocazie, cu Romney, de credinţă mormon, pentru ţară şi pentru alegerile ce urmează. De asemenea, Graham l-a asigurat pe Romney că va face tot ce îi stă în putinţă pentru a-l ajuta.

Graham este considerat pastorul preşedinţilor, deoarece a fost prieten cu toţi, începând cu Harry Truman, preşedintele al SUA între 1945 şi 1953. în 2010, Graham a avut o întâlnire şi cu Barack Obama, cu care s-a rugat şi căruia i-a oferit două Biblii citeaza revista semneletimpului.

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close