Quantcast
Billy Graham, impresionat de valorile lui Mitt Romney – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Billy Graham, impresionat de valorile lui Mitt Romney

Apreciatul evanghelist american Billy Graham, ce va împlini 94 de ani în ziua ce urmează alegerilor prezidenţiale din SUA, s-a declarat impresionat de valorile pe care le are candidatul la preşedinţie, Mitt Romney.

evanghelistul_graham_impresionat_de_valorile_lui_romney (Foto: news.yahoo.com)Graham, care a fost prieten cu tatăl lui Romney, George Romney, fost guvernator al statului Michigan, s-a rugat pentru Mitt şi familia lărgită, ocazie pe care a numit-o un privilegiu. Într-o declaraţie de presă, Graham a declarat: „Apreciez angajamentul credincios pe care îl manifestă această familie pentru religie”.

Billy Graham, care a prezentat Evanghelia în faţa mai multor spectatori decât oricine în istorie s-a rugat cu această ocazie, cu Romney, de credinţă mormon, pentru ţară şi pentru alegerile ce urmează. De asemenea, Graham l-a asigurat pe Romney că va face tot ce îi stă în putinţă pentru a-l ajuta.

Graham este considerat pastorul preşedinţilor, deoarece a fost prieten cu toţi, începând cu Harry Truman, preşedintele al SUA între 1945 şi 1953. în 2010, Graham a avut o întâlnire şi cu Barack Obama, cu care s-a rugat şi căruia i-a oferit două Biblii citeaza revista semneletimpului.

Despre

Leave a Reply