Quantcast
Billy Graham va susține cea mai mare evanghelizare din America ultimilor 60 de ani – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Billy Graham va susține cea mai mare evanghelizare din America ultimilor 60 de ani

Asculta informatia

Billy Graham plănuiește cea mai mare evanghelizare în spațiu nord-american din ultimii 60 de ani.

Foto: ourstate.comAsociația Evanghelistică Billy Graham a anunțat că plănuiește să organizezela anul cea mai mare evanghelizare de pe teritoriul Statelor Unite, din ultimii 60 de ani. Evenimentul ar urma să marcheze aniversarea a 95 de ani de viață ai predicatorului Billy Graham.

Evenimentul nu va fi organizat, așa cum au fost evanghelizările penrtu care este recunoscut mondial, pe un stadion. Programul „My Hope” al lui Billy Graham va folosi în schimb cele mai recente posibilități de proliferare prin mass media, ajungând astfel direct în casele oamenilor sau pe telefoanele mobile.

Vice-președintele Asociației Evanghelistice Billy Graham, Preston Parrish, a declarat pentru Christian Post că asociația a lucrat timp de 10 ani la organizarea evenimentului. S-a lucrat la stabilirea de parteneriate cu bisericile și cu creștini din întreaga lume care să prezinte evanghelia prin mesajele lui Graham.

„Punctul focal al strategiei noastre a fost întotdeauna facilitatea, încurajarea și sprijinirea creștinilor în demersul lor de a împărtăși cu alții Evanghelia, credința în Iisus Christos în contextul relațiilor lor, folosindu-și casele ca ‘stadioane’,” a declarat Parrish. Când se gândesc la Billy Graham, oamenii se gândesc, automat la predicare pe stadioane. Însă, spune Parrish, „prim programul My Hope, el a predicat în nu mai puțin de 4 milioane de case din întreaga lume, în ultimii 10 ani.”

semneletimpului.ro

Despre

Leave a Reply