Quantcast
Biserică penticostală acuzată de incitare la ură politică – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Biserică penticostală acuzată de incitare la ură politică

Asculta informatia

Procuratura orașului Minsk a suspendat pagina de internet a bisericii penticostale Viață Nouă din Belarus timp de șase luni, acuzând-o că subminează securitatea statului și incită la ură politică, după cum a raportat portalul creștin AO News via inVictory.

“În această dimineață am constatat că site-ul bisericii noastre nu funcționează. Puțin mai târziu, am primit o scrisoare de la parchet, în care se spunea că activitatea site-ului nostru este restricționată”, a spus pastorul bisericii, Vyacheslav Goncharenko, pentru Evagelical Focus.

Potrivit parchetului, în urma unei aprecieri prealabile, informațiile de pe site-ul bisericii Viață Nouă conțineau informații extremiste, astfel că acum intenționează să afle dacă informațiile de pe site constituie o infracțiune.

Mai mult, Direcția de Locuințe și Dezvoltare Economică din raionul Moskovsky le-a trimis și o scrisoare, cu o amendă de 460.000 de ruble belaruse, echivalentul a 167.000 de euro pentru că au folosit terenul bisericii pentru slujbe bisericești fără permisiunea autorităților.

Biserica Penticostală Viață Nouă ține slujbele de închinare duminicală în parcare încă din luna iunie, când Comitetul Executiv al orașului Minsk a ordonat demolarea clădirii acesteia.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply