Quantcast
Biserica Angliei îi învață pe copii de patru ani să se îmbrace și să atragă persoane de același SEX – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Biserica Angliei îi învață pe copii de patru ani să se îmbrace și să atragă persoane de același SEX

Astăzi cu aprobarea guvernului Biserica Angliei impune celor mai tineri membri ai societății britanice o agendă nebiblică extremă.

Potrivit Christian Concern o școală primară a Bisericii Angliei din Essex a introdus copiilor de patru ani  identitatea de gen de Ziua Mondială a Cărții. 

Cartea prezentată a fost Umbra mea este roz.  Iată un fragment care a fost citit:

“Tatăl meu are o umbră care poate fi albastră și nu există altceva decât albastru în tot arborele meu genealogic. Dar al meu este destul de diferit. Nu este ceea ce crezi. Umbra mea nu este albastră. Umbra mea este roz. Umbra mea iubește poneii, și cărți și jucării roz. Prințese, zâne și alte lucruri. Dar există un lucru care îi place cel mai mult. Am descoperit că îi place să poarte rochii și să danseze.”

Părinții au spus  că copiii lor au fost direcționați să interacționeze cu povestea și să exploreze temele acesteia. Copiii au fost rugați să se îmbrace pentru a reflecta modul în care își văd umbrele și cum se văd ei înșiși. 

Aceasta este emascularea bărbaților și îngrijirea LGBTQ a copiilor de școală primară iar Biserica Angliei o promovează.

Biserica Angliei vrea să fie relevantă din punct de vedere cultural. Nu e de mirare că se așteaptă ca biserica să dispară în următorii 40 de ani. 

Între timp capelanul Bisericii Angliei concediat de la slujba sa pentru predicarea unei concepții biblice despre identitatea de gen și relațiile între persoane de același sex revine.

Biserica Angliei nu reușește să realizeze că eforturile lor de remodelare a societății asupresc credința care a făcut instituțiile și țara lor mare si dezvoltata.

Ei înlocuiesc o religie cu alta, un umanism secular extrem în care oamenii pot ignora știința și valorile iudeo-creștine pentru a deveni propriul lor zeu si oricine susține adevărurile biblice trebuie distrus.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply