Quantcast
Biserică atacată cu bombă – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Biserică atacată cu bombă

Asculta informatia

Autoritățile federale și locale investighează circumstanțele în care s-a produs o explozie la o biserică din Los Angeles. Pastorul bisericii susține că a fost ținta atacului pentru predicile sale împotriva căsătoriilor între persoanele de același sex.

O bombă artizanală fost aruncată în interiorul Bisericii Baptiste First Works din El Monte, potrivit CBN. Poliția a declarat că atacul fost făcut prin utilizarea unui dispozitiv exploziv improvizat.

Locotenent Christopher Cano de la FBI Los Angeles a declarat „Când unitățile noastre au ajuns la fața locului, au descoperit că din ferestrele sparte ale bisericii iesea fum. Pereții bisericii erau vandalizați. Am realizat imediat că ferestrele au fost sparte din cauza exploziei ce a avut loc în interior.”

Motivul atacului nu este clar, totuși pastorul bisericii Bruce Mejia a declarat poliției că a primit luna aceasta amenințari pe rețelele de socializare din cauza predicilor sale împotriva casătoriilor între persoane de același sex.

Purtătorul de cuvânt al FBI, Laura Eimiller, a declarat că este prematur să se pronunțe asupra motivelor atacului, dar nu este exclusă ipoteza ca acest gest sa fie unul de răzbunare. Gruparea de extremă stânga SPLC a inclus Biserica Baptistă First Works pe lista sa neagră încă din 2019.

Sursă: CBN via alfaomega.tv

Despre Info Crestin News

Leave a Reply