Biserica Catolică cheltuie enorm împotriva căsătoriilor homosexuale – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online
Diverse

Biserica Catolică cheltuie enorm împotriva căsătoriilor homosexuale

Asculta informatia

Biserica Catolică a devenit donatorul principal printre instituţiile religioase, în lupta împotriva măsurilor de legalizare a căsătoriilor homosexuale în patru state americane, conform Human Rights Campaign.
knightsofcolumbus_400În această toamnă, cetăţenii din Washington, Maryland şi Maine vor decide dacă căsătoriile homosexual ar trebui să fie legale sau nu, iar în Minnesota vor trebui să voteze pentru sau împotriva unui amendament care să schimbe definiţiei căsătoriei din constituţie, ca fiind o unuinu între un bărbat şi o femeie.
Conform ultimelor raporturi, se aşteaptă ca oponenţii căsătoriilor homosexuale să fie întrecuţi de către susţinători, iar ultimele sondaje arată că alegătorii din Maryland, Maine şi Washington s-au mai obişnuit cu ideea de a legaliza căsătoriile gay. Totuşi, oponenţii au istoria de partea lor: în 32 de state propunerea legislativă a fost respinsă.
Biserica Catolică a cheltuit 1,1 milioane de dolari împotriva acestor campanii, iar alte organizaţii caritabile catolice au intervenit şi ele. Organizaţia Knights of Columbus este prima care contribuie financiar pentru campanii împotriva legalizării căsătoriilor gay. Un raport realizat din datele financiare interne ale organizaţiei, arată că aceasta a cheltuit 6,25 milioane de dolari pentru această cauză, în perioada 2005-2012, notează Huffington Post.

Noteaza:semneletimpului.ro

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close