Quantcast
Biserica Catolică este infiltrată de globaliştii Marelui Reset – Arhiepiscopul Carlo Maria Vigano – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Biserica Catolică este infiltrată de globaliştii Marelui Reset – Arhiepiscopul Carlo Maria Vigano

Globalismul transhumanist, combinat cu controlul populaţiei pe stil maoist este după colţ.

„Există un grup de conspiratori care au complotat şi care o fac, încă, în inima Bisericii” pentru interesele elitei globaliste, a declarat arhiepiscopul Carlo Maria Vigano pentru canalul media „War Room”.

Vigano numeşte acest grup “biserica profundă” – deep church, un derivat al conceptului deep state – şi a explicat că scopul conspiraţiei este să demoleze papalitatea şi să asigure puterea.

„Majoritatea sunt identificabili, dar cei mai periculoşi sunt cei care nu se expun, cei pe care ziarele nu îi menţionează niciodată”, a explicat Vigano într-un interviu cu Steve Bannon, gazda „War Room”.

“Biserica profundă” a cooperat, de asemenea, cu “statul profund” din SUA, iar contactele lor au fost facilitate în anii 1990 de către un fost cardinal american care desfăşura misiuni politice în China în numele administraţiei SUA, a spus Vigano, fost ambasador al Vaticanului în Statele Unite.

Deep state – statul paralel – este un termen pe care unii îl folosesc pentru a reflecta convingerea că există oameni influenţi în culise care controlează politica guvernamentală – în SUA şi în alte zone.

Vigano consideră că acordul privind numirea episcopilor în China cu consultarea Partidului Comunist Chinez – încheiat între Vatican şi regimul comunist – care, în opinia lui, „i-a privat pe catolicii chinezi de apărarea imuabilă pe care Papalitatea a reprezentat-o întotdeauna pentru ei”, este un act de complicitate a bisericii profunde cu regimul comunist chinez, aliat al statului profund globalist.

„Până la Benedict al XVI-lea, papalitatea nu a încheiat niciun acord cu dictatura de la Beijing, iar Pontiful Roman şi-a păstrat dreptul exclusiv de a numi episcopi şi de a guverna eparhii”, a menţionat arhiepiscopul.

Vaticanul şi China au încheiat un acord extrem de controversat în 2018, care a dat regimului chinez autoritatea de a numi episcopi şi i-a acordat Papei dreptul de a bloca numirile, potrivit unui raport din 2019 al Comisiei Executive a Congresului SUA privind China.

Acordul – ale cărui clauze sunt secrete – a fost prelungit în octombrie 2020 pentru încă doi ani.

„Dictatura Partidului Comunist Chinez este aliata statului paralel global, pe de o parte, astfel încât împreună să poată atinge obiectivele comune pe care le au”. Pe de altă parte, planurile statului paralel pentru Marele Reset reprezintă o oportunitate pentru Partid de a creşte puterea economică a Chinei în lume, începând cu invazia pieţelor naţionale”, a spus Vigano.

„China urmăreşte un plan intern pentru restabilirea tiraniei maoiste, care necesită anularea religiilor (în primul rând religia catolică), înlocuindu-le cu o religie a statului care are cu siguranţă multe elemente în comun cu religia universală dorită de ideologia globalistă” a continuat Vigano.

„Ne confruntăm cu o trădare infamă a misiunii Bisericii lui Hristos, desfăşurată de cei mai înalţi lideri ai săi în conflict deschis cu acei membri ai ierarhiei subterane catolice chineze care au rămas fideli Domnului nostru şi Bisericii sale”, a spus Vigano.

Vigano l-a lăudat pe cardinalul Joseph Zen, episcopul emerit din Hong Kong, care a pledat împotriva acordului dintre Vatican şi China numindu-l pe cardinal „un eminent mărturisitor al credinţei”.

Înainte de prelungirea acordului, Zen a călătorit la Vatican cu intenţia de a se întâlni cu Papa pentru a-l informa în legătură cu situaţia din Hong Kong şi problemele Bisericii Catolice din China.

Cu toate acestea, Zen nu a primit o audienţă la Papa Francisc.

“Ideea de a încheia acorduri cu Beijingul este o nebunie”, a declarat Zen pentru Daily Compass despre acordul Vatican-China. „Este ca şi cum ai încerca să faci un pact cu diavolul.”

Vezi mai departe pe: https://epochtimes-romania.com

Despre Info Crestin News

Leave a Reply