Quantcast
Biserica din China crește în ciuda persecuțiilor intense – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Biserica din China crește în ciuda persecuțiilor intense

Biserica din China continuă să crească într-un ritm fenomenal, cu prognoze că va ajunge la 224 de milioane de oameni până în anul 2030. Această creștere accelerată vine în mijlocul a ceea ce se crede că este cea mai grea persecuție a credincioșilor din țară de la Revoluția Culturală din anii 1960, potrivit lui Bob Fu de la China Aid, citat de GNA.

Unele dintre cele mai intense persecuții împotriva creștinilor din China din ultimile decenii are loc chiar acum! Vorbind într-un interviu cu Greg Musselman de la The Voice of the Martyrs Canada, Bob Fu de la China Aid, scoate în evidență modul în care chiar bisericile legal recunoscute de către stat, sunt atacate.

Citeste si: CANIBALISM DEMONIC! Zeci de actrițe și fotomodele internaționale iși mănâncă placenta

Unii pastori au fost condamnați la 14 până la 17 ani de închisoare pentru că au refuzat pur și simplu să dea crucea jos de pe acoperișurile clădirilor bisericii. Există sute de mii de cruci bisericești care au fost dărâmate cu forța, arse, distruse sau unele chiar demolate cu dinamită de către oficialii Partidul Comunist Chinez sub conducerea președintelui Si.

Bob Fu relatează despre alte cazuri de abuzuri ale autorităților în orașul Shamin din provincia Fujan din sud-estul Chinei, unde mai mulți credincioși s-au confruntat cu atacuri violente ale miliției chiar în fața copiilor lor.

În ciuda acestei persecuții intense, biserica din China continuă să crească într-un ritm remarcabil. Numărul creștinilor chinezi a ajuns acum la 130 de milioane, deci 10% din populația Chinei.

Sursă: CBN via alfaomega.tv

Despre Info Crestin News

Leave a Reply