Quantcast
Biserica îi intoarce spatele. Răzvan Ciobanu nu va avea parte de slujbă de înmormântare. „Nu e fiul lui Dumnezeu!” – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Biserica îi intoarce spatele. Răzvan Ciobanu nu va avea parte de slujbă de înmormântare. „Nu e fiul lui Dumnezeu!”

Specialiștii explică în ce stare era Răzvan Ciobanu la volan, în timpul accidentului: ”Nu era mort!”

Răzvan Ciobanu a murit în această dimineața în urma unui tragic accident de mașină, cauzele morții nu sunt încă clare, dar surse apropiate poliției spun că acesta murit din cauza impactului.

Un preot a declarat pentru huff.ro că Răzvan Ciobanu nu va avea parte de slujbă de înmormântare pentru că acesta a declarat în reptate rânduri că este gay și se ia în cosiderare și variant sinuciderii, lucru care interzice ca preoții să țină slujbe.

„Apartenența sa departe de Cristos nu ne permite să oficiem slujbe de înmormântare. Râzvan Ciobanu a declarat în repetate rânduri că nu este fiului lui Dumnezeu și biserica nu-i poate fi alături. Cu toate acestea regretăm pierdea lui și sperăm ca Dumnezeu să-l ierte pentru păcatele pământești”,a spus preotul pentru huff.ro.

Contactați și alți slujitori ai domnului, aceștia au fost ceva mai blânzi și spun că este posibil că biserica să aprobe slujba de înmormântare dacă familia o va cere.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply