Quantcast
Biserică implicată în sinucidere asistată – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Biserică implicată în sinucidere asistată

Asculta informatia

O clădire a unei biserici din Canada a fost locul unei sinucideri asistate, într-o ceremonie care a avut loc pentru unul dintre membrii săi în vârstă.

Luna trecută, a avut loc o „Ceremonie de trecere” la o biserică din Winnipeg pentru Betty Sanguin, în vârstă de 86 de ani, care fusese diagnosticată cu o boală incurabilă, relatează alfaomega.tv si preluat de la  The Winnipeg Free Press.

Betty a decis să-și pună capăt vieții cu asistență medicală, iar una dintre ultimele ei cereri a fost ca aceasta să aibă loc la biserica în care și-a crescut familia. Echipa de conducere a bisericii din Canada a aprobat în unanimitate cererea lui Betty, potrivit The Christian Post.

James Mildred, director al organizației caritabile creștine CARE, a respins categoric această practică. „Faptul că o biserică din Canada a susținut practica sinuciderii asistate este profund îngrijorător”, a declarat Mildred pentru Premier Christian News.

„De nenumărate ori, Biblia ne învață că viețile noastre sunt în mâinile lui Dumnezeu și că nu trebuie să ucidem sau să fim implicați în a ajuta pe cineva să se omoare”, a încheiat el.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply