Quantcast
Biserică mistuită de foc în Vinerea Mare. Incendiu devastator și la o fabrică de mobilă din Reghin – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Biserică mistuită de foc în Vinerea Mare. Incendiu devastator și la o fabrică de mobilă din Reghin

Două incendii devastatoare în vinerea neagră a Paştelui. O biserică și o fabrică de mobilă au fost mistuite de flăcări. Pompierii s-au luptat ore bune cu flăcările care au înghițit lăcașul de cult și fabrica.

Alarma a fost dată vineri după amiază. Biserica din satul Topești, comuna Bârsesti, judeţul Vrancea, a fost cuprinsă de flăcări. Nu mai puțin de 34 de pompieri militari au intervenit pentru a stinge incendiul cu 5 autospeciale de stingere şi 1 ambulanță SMURD din cadrul Stației de Pompieri Vidra, 2 autospeciale de stingere și o autospecială de intervenție și salvare de la înălțimi din cadrul Detașamentului de Pompieri Focşani și SVSU Tulnici cu 1 autospecială de stingere,  se arată într-un mesaj al ISU Vrancea, conform Monitoruldevrancea.

În ciuda eforturilor, biserica a fost făcută scrum. Incendiul s-a manifestat la întreaga biserică, pe o suprafață de cca. 250 mp. Din primele informații, credincioșii care participau la slujbă s-au autoevacuat şi nu există victime.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply