Quantcast
Biserici închise,slujbe anulate in schimb lume adunata pe aeroport pentru a pleca la munca in Germania – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Biserici închise,slujbe anulate in schimb lume adunata pe aeroport pentru a pleca la munca in Germania

Va redam mai jos articolul scris de preotul  Dan Cismas

Noi, popii, nu respectãm distanța socialã, nu?
Cineva se întreba retoric, dacã o firmã româneascã din Arad ar fi avut nevoie de muncitori necalificați din Vaslui, ar fi primit aprobare?

Citeste si: Papa, Hitler și CORONAVIRUSUL: Scenariu exploziv despre Dumnezeu și natură

Nici vorbã, zic eu, doar suntem în plinã pandemie. Dar dacã Germania are nevoie de mânã de lucru ieftinã din România, gata, renunțãm la orice regulã, lãsãm oamenii sã se îmbulzeascã, doar pentru a salva fermele de sparanghel din Germania. Cum care Germanie?

Aia care ne dribla la achiziționarea de mãști și produse sanitare. Și când mã gândesc cã eu NU pot lãsa un om în bisericã. Un singur om, pe o suprafațã de câteva sute de metri pătrați! Priviți fotografia asta, vã rog! Cã sunt frustrat?

Da, sunt tatãl frustraților, când vãd cã sunt înjurat, ca preot, chiar dacã respect ad-literam toate regulile, iar alții își bat joc pe fațã de noi. Oamenii care pleacã au nevoie de bani, înteleg asta. Dar și alții care lucrează în România au și mai mare nevoie de bani.

Citeste si: Lumina Sfântă de la Ierusalim o mare minciuna: EPISCOP- “Vine de la o lampă, am aprins-o şi eu de 3 ori”

Stau și rabdã în tãcere. Se roagã sã treacã necazul. Își drãmuiesc fiecare leuț. Plâng de dorul slujbelor. Asta e bãtaie de joc! Punct.

Doamne, iartã-mã, cã mi-am stricat postul astãzi!

Despre Info Crestin News

Leave a Reply