Quantcast
Bisericile parţial deschise începând din 15 Mai – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Bisericile parţial deschise începând din 15 Mai

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că începând cu data de 15 mai se redeschid magazinele care au intrare direct din stradă, deci mall-urile vor rămâne în continuare cu lacătul pe uşă. Deplasarea în afara localităţii de domiciliu va necesita în continuare declaraţie scrisă. În interiorul localităţii se va circula liber. Bisericile vor putea ţine slujbele numai în aer liber.

Citeste si: Israelul plănuiește ciparea copiilor care se întorc la școală!

Recomandăm autorităţilor locale să redeschidă parcurile.

Se renunţă la obligaţia de a sta acasă şi la obligaşia unei declaraţii atunci când ne deplasăm în interiorul localităţii. Deci ne deplasăm în interiorul localităţii fără declaraţie. Totuşi, nu trebuie să exagerăm.

  E interzisă deplasarea în afara localităţii, cu excepţii, care vor fi enumerate de autorităţi: serviciu, sport individual, munci agricole. Totuşi, când ieşim din localitate e nevoie de o declraţie.

Citeste si: VIDEO: Sunt testele de COVID-19 corecte, sau sunt o făcătură realizată de oameni cu interese OBSCURE?

Bisericile. Servicile religioase cu credincioşi vor fi reluate în condiţii speciale: pot fi reluate în prima fază în curtea bisericii, în exterior. Credincioşii vor purta obligatoriu mască şi vor păstra distanţă. În a doua şi a treia etapă aceste condiţii vor fi rediscutate. 

Despre Info Crestin News

Leave a Reply