Quantcast
Black Lives Matter atacă violent Pastorul și batjocoresc cumplit membrii Bisericii Baptiste – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Black Lives Matter atacă violent Pastorul și batjocoresc cumplit membrii Bisericii Baptiste

Asculta informatia

Mai multe clipuri video postate pe rețelele de socializare arată atât membri de culoare albă, cât și de culoare neagră, hărțuiți verbal și fizic chiar lângă biserica Baptistă “Harul” din Troy, New York.

Articolul postat de “The Daily Wire” asupra evenimentului, descrie cum un grup de protestatari aclamau des “Viețile Negrilor Contează” folosind mai multe megafoane și strigând la familiile cu copii mici în timp ce aceștia urcau scările ce duceau înăuntrul bisericii.

Citeste si: „Hristos și Maica Domnului trebuie distruși pentru că sunt albi”– Biserica Catolică se supune

Hărțuirea membrilor bisericii în fața clădirii a fost continuă începând cu sfârșitul lunii iunie, conform reportajelor.

Liderii bisericii au fost nevoiți să ceară ajutorul bărbaților din adunare pentru a însoți membrii în siguranță înăuntru, aceștia fiind întâmpinați de protestatarii BLM.

Într-un video postat pe rețeaua de socializare Twitter în data de 3 iulie, se poate vedea clar hărțuirea din partea protestatarilor. Câțiva bărbați membri în biserică au trebuit să formeze o linie de apărare pentru a împiedica grupul protestatarilor să pătrundă în biserică.

În descrierea video-ului era scris: “Acești copii sunt mult mai maturi decât bătăușii care îi mustrau fără rost pe ei și mama lor în timp ce încercau să intre în clădirea bisericii. Auziți cum pastorul îi roagă de mai multe ori să nu mai blocheze intrarea bisericii. Bărbații Bisericii “Harul” formează o linie pentru a apăra copiii.”

Vezi mai departe pe: https://europanews.ro/black-lives-matter-ataca-violent-pastorul-bisericii-si-batjocoresc-cumplit-membrii-bisericii-baptiste/

Despre Info Crestin News

Leave a Reply