Diverse

BLASFEMIE: Un preot catolic sustine ca, dupa ce a ajuns in paradis, l-a vazut pe Dumnezeu sub forma de… femeie!

Un preot catolic din Massachussetts (SUA) a fost oficial mort pentru mai mult de 48 de minute; dupa ce medicii au fost capabili sa-i reporneasca inima in mod miraculos, preotul a facut o revelatie socanta care va schimba totul despre ceea ce ati crezut pana acum, scrie site-ul starrfmonline.com. In varsta de 71 de ani, parintele John O’Neal pretinde ca s-a dus la cer si s-a intalnit cu Dumnezeu, pe care il descrie ca fiind o “figura materna calda si reconfortanta”.

Dumnezeu-femeie

Parintele John Michael O’Neal a fost dus de urgenta la spital dupa un atac de cord masiv, dar a fost declarat mort clinic, imediat dupa sosirea sa. Cu ajutorul unui aparat high-tech, denumit LUCAS 2, medicii de la Spitalul General Massachusetts au reusit sa deblocheze arterele vitale, iar inima a revenit la un ritm normal. Doctorii s-au temut ca preotul ar fi putut suferi unele leziuni ale creierului, dar acesta s-a trezit dupa 48 de minute si pare ca s-a recuperat perfect.

Parintele sustine ca are amintiri clare si vii despre ceea ce s-a intamplat cu el in timp ce era mort. El a descris o experienta ciudata extracorporala, avand un sentiment intens de iubire neconditionata si acceptare, fiind inconjurat de o lumina coplesitoare. Acesta sustine ca, la acel moment, in experienta sa, s-a dus la cer si s-a intalnit cu Dumnezeu, pe care il descrie ca “Fiinta de lumina” feminina.

Citește și:  Rihanna postează mesaje religioase pe Twitter

“Prezenta ei a fost atat coplesitoare si reconfortanta”, afirma preotul catolic. “Avea o voce moale si linistitoare, iar prezenta ei era la fel de linistitoare ca imbratisarea unei mame. Faptul ca Dumnezeu este o Maica Sfanta in loc de un Sfant Parinte nu ma deranjeaza; Ea este tot ce am sperat ca va fi.”

Declaratiile preotului a cauzat ceva agitatie in randul clerului catolic, provocand arhiepiscopul sa convoace o conferinta de presa pentru a incerca sa calmeze zvonurile. In ciuda dezaprobarii superiorilor sai, parintele O’Neal a declarat ca va continua sa-si dedice viata lui Dumnezeu si sa raspandeasca cuvantul “Mamei Sfinte”.

“Imi doresc sa-mi continuu sa predic”, a declarata preotul. “As vrea sa impartasesc noua mea cunostiinta despre Mama, Fiul si Duhul Sfant. Dumnezeu este mare si atotputernic in ciuda faptului ca o femeie…”

A afirma ca Dumnezeu este “femeie” este o adevarata hula!

Tags

Informatii similare

un comentariu

  1. Nu toate experientele din moarte clinica sunt reale, numai daca omul isi schimba viata aceste experiente sunt de natura divina.
    Daca oamenii nu isi schimba viata si nu marturisesc pe Hristos dupa ce vad raiul sau iadul inseamna ca sunt sub influenta demonica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − 19 =

Close