Quantcast
Bolnavii din România, uciși cu sânge rece – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Bolnavii din România, uciși cu sânge rece

Pretextul Covid și rigiditatea absurdă a Ministerului Sănătății, care continuă să țină spitalele goale în așteptarea infectaților, intră deja în categoria crimei cu premeditare. Spitalul Colentina, cu specialități și tratamente unice în țară, este interzis bolnavilor cronici, care mor pentru că autorităților nu le pasă.

Să blochezi un spital pavilionar cu peste 900 de paturi, care are circuite separate din construcție, este mai mult decât revoltător. Când medicii Spitalului Colentina au ieșit public să spună că oamenii mor pentru că nu sunt tratați, răspunsul Ministerului Sănătății a fost halucinant. În miez de noapte, Direcția de Sănătate Publică din București, subordonată direct Ministerului Sănătății, a demarat un control amplu la Spitalul Colentina din Capitală. Aici nu au găsit nicio neregulă și doar au inventat unele, fără să permită deschiderea spitalului.

”Au venit duminică seara în control cei de la DSP ca să vadă numărul de internări și câte paturi mai avem și au constatat ceea ce noi am sesizat public, că sunt doar 100 de paturi ocupate cu bolnavi Covid și 800, goale. Acum DSP București ne-a trimis o listă cu vreo 20 de puncte cu lucruri despre care spun că nu le respectăm, dar se inculpă singuri.

Pentru că în martie ne-au dat autorizație de funcționare pe tot spitalul și acum, după trei luni, în care nu s-a schimbat nimic, vin și ne spun că nu este bine. Ne-au întrebat despre niște cabinete de radiologie care, de fapt, nu există, nici măcar în structura aprobată de ei. Cineva le-a încurcat datele. Controlul pentru avizarea spitalului a fost săptămâna trecută, iar cei de la DSP care au verificat au spus că totul este foarte bine și acum să ne trezim cu această listă de 20 de puncte.

Oricum, remedierile pe care ni le-au cerut sunt de ordin scriptic, pentru că nu au găsit nicio neregulă reală în spital. Lista cu remedierile a fost răspunsul la solicitările noastre repetate de a deschide spitalul pentru bolnavii cronici. Primim zilnic zeci de solicitări ale bolnavilor, care nu au unde să se trateze, pentru că aici făceau proceduri unice în țară, cum sunt cele de la neurologie, urologie, neurochirugie și gastrologie”, ne-a declarat dr.Remus Mihalcea, managerul Spitalului Colentina din București.

Citeste mai mult pe: EUROPA NEWS

Despre Info Crestin News

Leave a Reply