Quantcast
Brigitte exclusa din BISERICA? Dana Roba isi exprima opinia „De Dumnezeu nu-şi bate nimeni joc” – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Brigitte exclusa din BISERICA? Dana Roba isi exprima opinia „De Dumnezeu nu-şi bate nimeni joc”

Brigitte, de religie penticostală, ar risca acum excluderea din biserică pentru gesturile de la Fermă. „Sora” Dana Roba, fosta iubită a lui Nicolae Guță, a pus-o la punct pe Brigitte pentru ieșirile neortodoxe:

Ceea ce ea a făcut, fiind femeie pocăită, ea este penticostală, eu zic că ea n-a făcut bine. Eu cred că ea l-a lăsat pe Dumnezeu de-o parte în momentul în care ea a făcut ceea ce a făcut. Nu ştiu ce au zis pastorii de la noi, de la Biserică, probabil este exclusă din Biserică pentru comportamentul pe care l-a avut. Biserica Penticostală te pune de-o parte şi te exclude din peisaj. Nu mai ai voie să iei cina, nu mai ai voie să cânţi, nu mai ai voie să te rogi.

Ea a crezut probabil că poate să facă un compromis cu Dumnezeu, nu, ea a făcut compromis cu Satana în momentul ăla. Nu poţi să apari în bikini şi în rochie transparentă şi să mai şi spui de şapte ori, în rochia aia, că tu eşti penticostală. De Dumnezeu nu-şi bate nimeni joc, ea şi-a bătut joc de ea. Biblia spune că trebuie să te comporţi cuviincios. Ea a fost porno, n-a fost cuviincioasă„.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply