Quantcast
California: Guvernatorul Newsom nu a închis doar bisericile, a interzis și întâlnirile din case – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

California: Guvernatorul Newsom nu a închis doar bisericile, a interzis și întâlnirile din case

Asculta informatia

Biblia ne spune că strângerea fraților și surorilor în Hristos este o parte importantă a credinței noastre. Matei 18:20 spune: „Căci, acolo unde sunt doi sau trei adunaţi în Numele Meu, sunt şi Eu în mijlocul lor.”

Articol scris de Mat Staver, Președintele și Fondatorul Liberty Counsel.

Citeste si: California: Guvernatorul interzice creștinilor să cânte în biserici

De fapt, cuvântul grecesc pentru biserică este „ecclesia”, care înseamnă „adunare”. Cu toate acestea, Guv. Californiei, Gavin Newsom, a decretat că acest principiu fundamental și de cult este total interzis în statul său!

În primul rând, Newsom a încercat să limiteze toate bisericile la doar 10 persoane, indiferent de dimensiunea bisericilor. Apoi a interzis cântatul în biserici. Iar marți, Guv. Newsom a emis un nou edict prin intermediul Ofițerului de Sănătate Publică din California, dictând că aproximativ 80% din credincioșii din California nu se pot aduna pentru părtășie, oricât de mică ar fi strângerea.

Începând cu 13 iulie, TOATE serviciile interioare sunt interzise în 30 de ținuturi, inclusiv studiile biblice și întâlnirile din case. Și alte ținuturi pot fi adăugate la listă de către Regele Newsom.

Vezi mai departe pe: https://europanews.ro/california-guvernatorul-newsom-nu-a-inchis-doar-bisericile-a-interzis-si-intalnirile-din-case/

Despre Info Crestin News

Leave a Reply