Quantcast
Camelia Smicala: „În timp ce presa din România ridica în slavi Finlanda, desi nu prea are de ce, Finlanda denigrează constant și provocator țara noastră” – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Camelia Smicala: „În timp ce presa din România ridica în slavi Finlanda, desi nu prea are de ce, Finlanda denigrează constant și provocator țara noastră”

În timp ce medicul Camelia Smicală primește amenzi peste amenzi pentru că postează fotografii cu propriii copii pe rețelele de socializare, presa finlandeză face publice fotografii neblurate cu copii din zonele defavorizate ale României. Iată ce scrie pe Facebook Camelia Smicală, care are doi copii reținuți în mod abuziv în sistemul de „protecția copilului” din Finlanda:

„Presa finlandeză, mai precis cea din Tampere de data aceasta, continuă să prezinte România ca pe o țară din lumea a treia. În acest articol se specifică, că au trimis 270 de pachete cu haine și obiecte de igienă pentru copiii din România. Copiii României sunt prezentați ca niște țigani, murdari, fără haine, fără acces la medic. Iar Casele din România sunt descrise a fi fără uși și murdare.
In mod sigur intenționat au omis să spună despre ce sat uitat de lume este vorba, și desigur au omis să spună că România are ai mult de 270 de copii??
Consider acest articol o denigrare la adresa României și, în acest context, am contactat și ambasada României la Helsinki.
Finlandezii omit să spună că are și Finlanda săracii ei, că sunt oameni fără adăpost cu miile, care mor înghețați în zilele friguroase. Și omit sa spună ca Finlanda este pe primul loc în Europa la omorurile asupra copiilor.
În timp ce presa din România ridică în slăvi Finlanda, deși nu prea are de ce, Finlanda denigrează în mod constant și provocator țara noastră, autoritățile române făcându-se că nu văd și nu aud.
Eu, personal, aștept un răspuns oficial din partea MAE, adresat acestui ziar(care mi-a refuzat dreptul la replică)
P.S.: De bine ce pe mine mă târâie prin tribunale deoarece am pus poze cu proprii mei copii, pe pagina mea personală de Facebook, pozele cu copiii români sunt prezentate în media finlandeză, fără protecția cerută de lege.
P.S.2: Andreea a plâns când a citit articolul. Și eu.
P.S.3: Obiectele donate sunt de la second-hand. În schimb, asociația Salvați Copiii, care deține majoritatea caselor de copii din Finlanda, și care e implicată în furturile de copii, a organizat concurs pentru imaginea ambalajului în care au fost împachetate șosetele purtate.”

SURSA

Despre Info Crestin News

Leave a Reply