Quantcast
Camelia Smicala: „Sunt din nou cercetata penal, la plangerea fostului sot” – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Camelia Smicala: „Sunt din nou cercetata penal, la plangerea fostului sot”

Asculta informatia

Medicul român Camelia Smicală, ai cărei copii sunt abuziv deținuți în sistemul de protecția copilului din Finlanda, anunță că statul finlandez, instigat de fostul soț violent, i-a intentat un nou proces penal. În acest moment, ea nu are dreptul să-și vadă copiii mai mult de 30 de ore pe lună. Ea a scris pe Facebook:

„Autoritățile și fostul meu soț ne hărțuiesc în continuare. Sunt din nou cercetată penal, la plângerea fostului soț, deoarece am pus poze cu copiii pe Facebook.

Am cerut acordul copiilor de fiecare dată, iar copiii văd absolut tot ce postez. Polițistul care anchetează cazul, este același care, în mod repetat, a refuzat anchetarea tentativelor de omor ale fostului soț. Aceluiași polițist, i-am făcut plângere la procurorul general, care și el a refuzat anchetarea polițistului.

Procurorul general e anchetat pentru corupție și demis. Acest polițist cere în instanță numirea unui tutore al copiilor(un avocat numit tot de el). Acest”tutore” este numit numai în cazul în care copiii sunt sub 12 ani, sau bolnavi psihic. Rolul tutorelui este de a vorbi în numele copiilor.

În concluzie, urmăresc închiderea mea (am fost condamnată ilegal și nevinovată pentru ca noi am fost agresați de către autorități). Pe copii nu ii va asculta nimeni în continuare, deoarece, tutorele va vorbi în numele lor, deși copiii nu sunt handicapați. Noi nu mai avem cum sa ne apărăm, deoarece în această țară nu există justiție.”

Românca a cerut azil în România, dar autoritățile din țară i-a spus că trebuie să se întoarcă pentru a-l primi. Dar exact acesta este și motivul invocat de autoritățile finlandeze atunci când i-au luat copiii: se temeau că românca va părăsi Finlanda împreună cu copiii ei, cetățeni români născuți în Finlanda.

stiripentruviata.ro

Despre Info Crestin News

Leave a Reply