Quantcast
Campanie mincinoasă din partea ONG-urilor LGBT din România – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Campanie mincinoasă din partea ONG-urilor LGBT din România

Mozaiq, una din cele mai importante organizaţii LGBT din România a început o campanie mincinoasă prin care îi cere domnului preşedinte Klaus Werner Iohannis “”SĂ RESPINGĂ LEGEA PRIVIND INTERZICEREA EDUCĂRII TINERILOR”.

Iniţiatorii acestui demers dezinformează prin titlul campaniei care se referă la toate tipurile de educaţie răspândind o mare minciună mai ales că nimeni nu a propus sau votat o lege prin care educaţia tinerilor sa fie interzisă în România aşa cum se inţelege din titlul petiţiei.

Citeste si: PERICOLUL LGBTQ: Condamnat la 16 ani închisoare pentru incendierea unui steag al homosexualilor arborat la o biserică din Ames, Iowa

Plenul Senatului a votat, marți, în calitate de for decizional, să introducă în Legea educației naționale o interdicție ca în unitățile școlare să se desfășoare activități „ÎN VEDEREA RĂSPÂNDIRII TEORIEI SAU OPINIEI IDENTITĂȚII DE GEN, ÎNȚELEASĂ CA TEORIA SAU OPINIA CĂ GENUL ESTE UN CONCEPT DIFERIT DE SEXUL BIOLOGIC ȘI CĂ CELE DOUĂ NU SUNT ÎNTOTDEAUNA ACELEAȘI”.

Ruşine Mozaiq! Nimeni nu a interzis educaţia copiilor şi tinerilor ci doar propaganda LGBT pe care o promovaţi cu atâta ardoare în toate mediile.

Prodocens Media

Despre Info Crestin News

Leave a Reply