Quantcast
CANIBALISM DEMONIC! Zeci de actrițe și fotomodele internaționale iși mănâncă placenta – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

CANIBALISM DEMONIC! Zeci de actrițe și fotomodele internaționale iși mănâncă placenta

Asculta informatia

Un curent la modă și provenit din SUA provoacă fiori; zeci de vedete dau dovadă de primitivism, în ciuda semnalelor de alarmă trase de medici.

Tot mai multe star-uri aleg să mănânce placenta, imediat după naștere. Nu e vorba de cine știe ce cult dubios, vedetele pur și simplu cred cu toată tăria că e un lucru sănătos. Asta deși numeroși medici au tras semnale de alarmă.

Citeste si: Bill Gates şi Microsoft se prezintă public ca slujitori ai lui Satan

„În 2018, după ce a născut al doilea copil, Chrissy Teigen, soția cântărețului John Legend, a mâncat placenta copilului. Motivul declarat? Prevenirea depresiei postpartum. Modelul, în vârstă de 32 de ani atunci, a declarat pentru CBS că s-a simțit mult mai fericită după a doua sarcină și era ferm convinsă că starea de bine i-a venit de la placenta consumată imediat după ce a adus copilul pe lume”, anunță rețeteșivedete.ro.

În topul vedetelor care recomandă consumul placentei se află surorile Kim și Kourtney Kardashian, Tia și Tamera Mowry, Katherine Heigl, January Jones, Alicia Silverstone, Holly Madison, Nikki Reed, Blac Chyna, Padma Lakshmi, Kim Zolciak sau Samantha Bee.

Medicii și cercetătorii se poziționează însă la polul opus. „Ei atrag atenția că e un act riscant. Cercetătorii de la Universitatea din Nevada, Las Vegas, au publicat un studiu care arată că placenta nu are absolut niciun impact asupra sănătății mintale a proaspetei mămici.

Pe de altă parte, cercetătorii Universității din Viena au publicat un studiu arătând că placenta conține o serie de nutrienți precum: zinc, fier sau seleniu în cantități insuficiente pentru a avea vreun impact benefic asupra sănătății mamelor.

Dar, în placentă se pot acumula metale grele, care pot cauza complicații serioase dacă sunt ingerate. „Din punct de vedere medical, placenta este un deșeu. Majoritatea mamiferelor își mănâncă placenta după naștere, dar noi doar putem ghici motivul pentru care fac acest lucru. Mai mult, placenta este, din punct de vedere genetic, parte din bebeluș, ceea ce înseamnă că a o consuma este aproape un act de canibalism”, a explicat dr. Alex Farr, autorul studiului.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply