Quantcast
VIDEO: Cantareata crestina impuscata mortal – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

VIDEO: Cantareata crestina impuscata mortal

Cântăreaţa americană cu origini româneşti Christina Grimmie, cunoscută pentru clipurile urcate pe YouTube şi pentru succesul din cadrul unei emsiuni de talente din SUA, a murit.

Christina s-a născut și a crescut în Marlton, New Jersey. Aceasta are origini origini italiene și românești. A început să cânte de la vărsta de 4 ani, învățând să cânte la pian la 10 ani. Tatăl ei a observat talentul ei muzical încă de la vârsta de 6 ani. În ciuda faptului că a făcut cursuri de pian ea preferă să cânte tot după ureche. Din punct de vedere religios Christina este creștină. Începând din Septembrie 2010, Grimmie a urmat cursurile liceale acasă.

O moarte care ridică multe semne de întrebare, la care anchetatorii speră să afle răspunsuri. Un destin curmat brusc și un talent risipit într-un mod absurd.

Christina Grimmie semna autografe în momentul incidentului și a fost transportată în stare critică la spital. După câteva ore, deși medicii au încercat imposibilul, ea nu a mai putut fi salvată.

Potrivit poliţiei, cântăreaţa de 22 ani a rămas după concert să semneze autografe, când un individ înarmat cu două arme de foc a tras asupra ei.

“Fratele cântăreţei s-a precipitat asupra bărbatului iar acesta a tras din nou, luându-şi viaţa”, a precizat poliţia.

Artista a fost transportată imediat la centrul medical regional din Orlando, dar a decedat din cauza rănilor grave.

“Nu ştim dacă este vorba de un fan care o urmărea pe Twitter sau pe reţelele de socializare. Nu ştim clar”, a declarat purtătoarea de cuvânt a poliţiei, Wanda Miglio, la conferinţa de presă.

Christina Grimmie, care a participat la ediţia a 6-a din 2014 a popularului show ‘The Voice’, difuzat de NBC, şi-a lansat primul disc ‘Find Me’ în 2011.

Despre Info Crestin News

3 Comentarii

 1. Dragilor, de ce dati stiri incomplete???

  A murit in tragedia care a fost in Orlando, USA, in clubul de gay, unde si ea era prezenta acolo. Adam Levine, solistul de la Maroon 5 ii va plati inmormantarea. A murit in focurile de arma. Ce cauta intr-un club de gay, treaba ei, dar nu o ridicati la statut de sfanta. Ok?

  • A murit inainte de atacul de la Orlando. Daca nu cunosti detalii, nu comenta degeaba. Ea a fost impuscata (de 3 ori) pe 10 iunie, murind in noaptea respectiva. Atacul de clubul de gay, coincidenta – tot din Orlando, a avut loc duminica, pe 12 iunie.
   Nu o ridica nimeni in slavi.
   Pentru o canatarea americanca, pentru faima pe care o avea, e ceva de apreciat ca a avut si credinta!
   Daca te-ai fi uitat la comemorarea ei : https://www.youtube.com/watch?v=njSZfZUkmGw ai fi auzit multe lucruri frumoase despre credinta ei, despre tatuajul ei “Totul este desartaciune”, despre ultima carte citita, despre epistola preferata.
   A fost omorata de un “fan” care voia sa se casatoreasca cu ea. A venit la standul de autografe, ea vazand ca nu vrea autograf s-a gandit ca e un fan care vrea sa o imbratiseze si s-a ridicat pentru a-l imbratisa. Cu bratele deschise a fost impuscata…a impuscat-o de 3 ori… am auzit ca o data chiar in cap(dar nu sunt sigura de aceasta informatie)
   Poftim, stire aproape completa.
   🙂
   Nu judeca ! Fii tu mai crestina decat ea, fii tu mai ispitata prin faima decat ea si pastreaza-ti credinta ca ea..si nu o ascunde:) apoi comenteaza.

Leave a Reply